KOBNI VIKEND PRED BOŽIĆ U SRBIJI: Mnoge porodice su zavijene u crno samo dan ili dva pred najradosniji praznik!

Autor: Republika

Hronika

06.01.2019

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vikend pred Božić, u Srbiji su, nažalost, obeležile pogibije mladih ljudi, ubistvo i nesreće koje su odnele živote.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Iako se tragedije ne mogu rangirati po tome koliko je koja strašna i teška, svakako da je celu Srbiju ostavio u neverici slučaj mlade devojke iz Zrenjanina koja je potpuno zdrava ušla u kupatilo da se istušira, a sada će je roditelji u sanduku ispratiti na večni počinak.

Ivana Rošulj (23) iz Stajićeva kod Zrenjanina, poginula je, kako se sumnja, od strujnog udara u kupatilu porodične kuće u ulici Milorada Stojanova, u petak uveče. Istražitelji su ovaj slučaj okarakterisali kao zadesnu smrt,a pravi uzrok smrti biće poznat nakon obducije.

Roditelji su šokirani zbog ogromne tragedije koja ih je zadesila i ne mogu da veruju da se tako nešto dogodilo. 

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Snimak likvidacije

Greškom ubijen: Surova likvidacija na Banovom brdu

Nepoznato lice je ispalilo projektil u pravcu Nebojše Markovića, usmrtivši ga na licu mesta, a zatim se vozilom marke "Fiat punto" udaljio sa lica mesta, a to se dogodilo na Banovom brdu u Beogradu usred bela dana! Marković je likvidiran sa više hitaca u glavu i grudi i preminuo je na licu mesta. Kako su preneli mediji, on živi u jednom delu kuće u kojoj stanuje i bivši košarkaš Partizana Vukašin Avdalović, na čiji automobil je prošle godine bačena bomba dok je bio parkiran u dvorištu!

Aleksandar Šarac, član najveće pljačkaške bande "Pink Panter" bio je prava meta likvidacije koja se danas dogodila na Banovom brdu kada je za sada nepoznati počinilac hladnokrvno ubio Nebojšu Markovića pucajući mu direktno u glavu, spekulišu beogradski mediji.

Horor u Nišu: Žena pronađena mrtva u stanu

Beživotno telo A. M. (39) iz Niša pronađeno je u njenom stanu u Ulici Kosovke devojke u naselju Pantelej Nišu danas oko 10.40 časova.

Policija je obavila uviđaj, a dežurni tužilac naložio obukciju radi utvrđivanja uzroka smrti.

 

 

Prema nezvaničnim saznanjima, na telu nisu uočeni nikakvi tragovi nasilja niti su utvrđene bilo kakve sumnjive okolnosti koje bi ukazale da je smrt posledica krivičnog dela. Tačan uzrok smrti biće pouzdano utvrđen obdukcijom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Mladić (32) se zakucao u kamion i poginuo na licu mesta

Dušan Batinić star 32 godine poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Smederevskoj Palanci.

On je vozio Fiat "punto" i udario je u parkirani kamion.  

Dušan je preminuo na licu mesta. Istraga je u toku.

Kod Subotice pronađeno ugljenisano telo

U selu Stari Žednik u okolini Subotice, u ulici Beogradski put, sinoć se dogodio požar u kome je jedna osoba izgubila život. Mediji prenose da je u požaru u subotu oko 20 časova stradala Ana B. (85).

Prema nezvaničnim informacijama policija i vatrogasci su odmah izašli na lice mesta, ali nažalost starici nije bilo spasa. U izgoreloj kući pronađeno je njeno ugljenisano telo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading