Krv mi se slivala niz lice, nisam ni znao da sam izboden: Ispovest mladića koji je pretrpeo HOROR za doček!

Autor:

Hronika

05.01.2019

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neko me je iz mase pogodio flašom u glavu. Sve mi se zamutilo pred očima od krvi koja se slivala niz lice, a onda su pritrčali i krenuli da me biju. Šutirali su me i udarali gde su stigli, tukli me flašama... nisam ni shvatio kada su me uboli nožem u grudi.

RepublikaFoto: Republika
Foto ilustracija

Ovako u ispovesti za "Blic", stravično jutro posle dočeka Nove godine, prepričava mladić S. M. (25) koji je izboden oko osam sati ujutro nožem u samom centru grada, nedaleko od Trga Nikole Pašića.

Kako kaže, novogodišnju noć proveo je radeći u jednom poznatom prestoničkom klubu. Kaže, bio je trezan kada je oko 8 ujutru krenuo sa prijateljem ka centru grada.

- Vraćali smo se sa posla i tražili smo neki lokal u gradu da popijemo piće. Pitali smo prolaznike u centru da li nešto radi u to doba i rekli su nam da je jedino taj klub u Dečanskoj ulici radi do 11 ujutru, pa smo otišli tamo - započinje priču ovaj mladić.

Kako kaže, čim su ušli u klub on i prijatelj shvatili su da to nije mesto za njih i odlučili da ipak odu dalje ili kući.

- Čim smo ušli u klub videli smo da je psihodelik muzika u pitanju. Svi su bili u transu, mnogi su bili drogirani i to se videlo. Ni ja ni moj prijatelj ne slušamo takvu muziku i nismo želeli da ostajemo tu - kaže S. M.

Odmah su krenuli po svoje stvari i dok je njegov kolega čekao da preuzme jakne koje su morali da ostave na ulazu, on je primetio grupu od, kako tvrdi, 15 momaka.

- Video sam kako stoje besni i čekaju nekoga. Bilo je očigledno da su spremni nekoga da biju. Dobacio sam im: "Momci, Nova godina je, batalite to", međutim odmah su mi uzvratili teškim rečima. Vikali su: "Ko si ti? Šta hoćeš?!" i još mnogo psovki koje ne bih ponavljao - prepričava mladić i dodaje:

- Samo je odjednom iz te grupice poletela flaša. Udarila me je pravo u glavu. Sve mi se zamutilo pred očima od krvi koja mi se slivala niz lice.

Tada je počeo pravi pakao. Grupa od oko 15 mladića počela je brutalno da ga bije.

- Udarali su me pesnicama, nogama, gde su stigli. Tukli su me i flašama. Nisam ni shvatio tada da sam uboden nožem - prepričava S. M. horor koji je preživeo.

U pomoć mu je potrčalo obezbeđenje kluba koje ga je odmah uvuklo nazad u prostorije kako bi ga zaštitilo od napadača.

- Ustao sam i otišao do toaleta da se umijem, da operem krv sa lica, a onda sam, onako u šoku, samo krenuo napolje, hteo sam da idem kući - kaže on.

Tek tada shvatio je da je uboden.

- Odjednom vidim da mi ide krv niz košulju i da sam sav krvav. Podigao sam košulju i video ubod na desnoj strani grudi - kaže on.

Hitna pomoć je ubrzo došla po mladića koji je odmah zbrinut u Urgentnom centru. Kako kaže, iz bolnice je izašao na sopstvenu odgovornost.

- Nož mi je prošao na milimetar od pluća, ali se osećam dobro. Lečim se kod kuće, ali idem redovno na kontrole i previjanja. Tražio sam da izađem iz bolnice jer nisam hteo da gledam one užase. Pored mene je bio smešten mladić koji je isto tog jutra bio upucan u glavu na Adi Huji - kaže on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading