(VIDEO) Zbog surove likvidacije na Banovom brdu, ovaj snimak je ponovo u centru pažnje

Autor: srbijadanas.com, Republika

Hronika

05.01.2019

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Šarac, član najveće pljačkaške bande "Pink Panter" bio je prava meta likvidacije koja se danas dogodila na Banovom brdu kada je za sada nepoznati počinilac hladnokrvno ubio Nebojšu Markovića pucajući mu direktno u glavu, spekulišu beogradski mediji.

Šarac je, inače, od ranije poznat policiji i ima podebeo kriminalni dosije, a jedno od najvećih kriminalnih dela koje je počinio dogodilo se u septembru 2016. godine, kada je sa svojom ekipom opljačkao juvelirnicu u Milanu.

Upravo zbog današnjeg ubistva na Banovom brdu, u kome je, kako se zasad veruje, likvidiran pogrešan čovek, snimak sa nadzorne kamere na kome se vidi kako Šarac "operiše" po Milanu, ponovo je dospeo u žižu javnosti.

Na snimku se jasno vidi kako je Aleksandar prvo ušao kao pristojno odeven i uglađen kupac, kakvog bi inače zanimala ova vrsta i kvalitet nakita koji će kasnije nasilno pokrasti. U jednom trenutku, nadzorna kamera beleži i to da napolju stoji još jedan muškarac, koji ga čeka, verovatno praveći zaštitu.

Prodavačica odlazi do prostorije u kojoj je odložen nakit, ali za njom mahnito kreće i Aleksandar, hvata je za vrat i ruši na pod.

Potom joj vezuje usta, a onda ulazi i drugi momak, koji je čuvao stražu. Stavljaju rukavice i u torbe pakuju ogromne količine nakita.

Aleksandar je zajedno sa Urošem Ivkovićem, uhapšen zbog te pljačke, jer su oteli nakit vredan više stotina hiljada evra, pisali su tada italijanski mediji. Šarac je inače uhapšen u Srbiji po međunarodnoj poternici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading