EKSKLUZIVNO: Video iz "autobusa smrti" koji se sudario s vozom kod Niša!

Autor:

Hronika

04.01.2019

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika došao je u posed video snimka iz autobusa Niš ekspresa koji se sudario s vozom na pružnom prelazu kod Donjeg Međurova 21. decembra minule godine. Da podsetimo, u toj užasnoj nesreći na licu mesta živote je izgubilo troje ljudi, kasnije istog dana još dvoje je podleglo povredama, dok se tužan bilans uvećao sa još dve žrtve koje su preminule u bolnici u narednim danima.

Foto: nRepublikaFoto: Srpski telegraf
Snimak iz autobusa 23 minuta pre udesa...

Na snimcima koje možete da pogledate, jasno se vidi kako su ljudi iz "autobusa smrti" proveli poslednje trenutke pred udes, kao i to kako se ponašao vozač Milan Z. tokom vožnje i neposredno pre nesreće.

RepublikaFoto: ST/D.I.
Stravične scene na mestu nesreće 21. decembra

Pogledajte kako deca ulaze ne znajući šta ih čeka

Na stanicama kroz koje je autobus prolazio ulazili su putnici koji nisu ni slutili šta može da se dogodi. Uočljivo je i da na stanicama ulaze đaci - za neke od njih ovo je, nažalost, bila poslednja vožnja...

RepublikaFoto: Srpski telegraf

Evo kako Milan Z. gleda u telefon

Samo 30-ak sekundi pre udesa vidi se kako vozač desnom rukom drži telefon i gleda u njega, dok levom drži volan, uopšte ne obraćajući pažnju na put.

Sekund pre udesa - ne staje na znak Stop

Poslednji trenuci snimka svedoče da je samo sekund pre udesa Milan Z. prošao pored znaka Stop, ne gledajući ni levo ni desno, zatim nije ni obratio pažnju na Andrejin krst - i kao u magnovenju, došlo je do velike tragedije...

Napomena: Vreme i datum koji se vide na nadzornoj kameri ne poklapaju se sa vremenom i datumom nesreće, jer je razlika u vremenima poslednica softverskih podešavanja nadzornih kamera.

Sve fotografije iz "autobusa smrti" možete da pogledate u sutrašnjem božićnom trobroju Srpskog telegrafa

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading