POTRAGA U TOKU! Srđan poslednji put viđen 2. januara, drugovi pronašli njegov razbijeni telefon!

Autor: Narcisa BOŽIĆ

Hronika

03.01.2019

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija intenzivno traga za Srđanom Jankovićem (39) iz Sremske Mitrovice, koji je poslednji put viđen drugog januara u jedan sat posle ponoći, kada je napustio roditeljski stan u mitrovačkom naselju "Dekanac’" i otada mu se gubi svaki trag.

RepublikaFoto: ST/N.BOŽIĆ
Nestali Srđan Janković

- Srđan je te večeri bio kod nas u poseti i oko jedan sat je pošao kući, u naselje "Nikola Tesla" gde živi sa suprugom i sedmogodišnjim detetom. Kada je te noći videla da ga nema njegova supruga ga je zvala na mobilni, ali je bio nedostupan. Zvala je i nas i mi smo smo uzalud pokušavali da ga dobijemo na telefon. Sutradan smo alarmirali njegove drugove, koji su se dali u potragu i pronašli njegov razbijen mobilni kod ’"Sremovog" igrališta, nedaleko od "Dekanca", priča Srđanov otac Živojin Janković, koji je sinovljev nestanak prijavio mitrovačkoj policiji juče posle 14 časova.

Prema njegovim rečima Srđan je te noći kada je nestao imao maslinasto-zelenu jaknu, crveni duks sa kapuljačom, sivu trenerku i bele patike.

Radio je kao poštar u mitrovačkoj pošti, a Mitrovčani ga znaju kao savesnog radnika, prijatnog i uvek dobro raspoloženog.

Mole se svi koji su videli Srđana Jankovića ili imaju neke informacije o njemu da se jave u PU Sremska Mitrovica ili na telefon koji nam je dostavio njegov otac Živojin Janković: 064/ 44 707 53.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading