Saznajemo! Živojinovićima se osladio lopovluk: Brena ponovo krade struju!

Autor: G. M. - E. S. T.

Hronika

03.01.2019

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milionerka, a krade struju! Lepa Brena, jedna od najpopularnijih (i najbogatijih) srpskih pevačica, treći put je uhvaćena u istom lopovluku.

RepublikaFoto: youtube.com/Lepa Brena/ST/N. MANDIĆ
Restoran "Tri tačke"

Ekskluzivni restoran "Tri tačke" na Dedinju, koji je zvanično u vlasništvu Breninog sina Filipa i njegove supruge Aleksandre Prijović, a u stvari iza njega stoji cela porodica Živojinović, bio je isključen sa strujne mreže zbog velikog duga, ali se potom, kako saznaje Srpski telegraf, nelegalno prikačio na distributivnu mrežu EPS. To, praktično, znači da su oni krali struju, zbog čega je pokrenuta istraga.

- Postoji ozbiljna sumnja da je Živojinovićima pomogao neko unutar sistema EPS i to treba da otkrije istraga koja je pokrenuta - navodi dobro upućeni sagovornik našeg lista.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Restoran "Tri tačke"

ZATVOREN OBJEKAT

Podsetimo, ovo nije prvi put da se Brena upušta u ovakve nelegalne radnje (pogledajte okvir). Iako su se Živojinovići prijateljima hvalili da su u objekat na Dedinju uložili čak 200.000 evra, o čemu su pisali i mediji, stavku za plaćanje potrošene električne energije očigledno nisu predvideli.

RepublikaFoto: Instagram.com/lepabrenaa
Boba i Brena

- Dug se nagomilao i radnici EPS isključili su restoran "Tri tačke" sa mreže. To, međutim, nije omelo Živojinoviće da se sami prikače i nastave najnormalnije da troše struju. Ono što mora da bude jasno jeste da su ti njihovi troškovi padali na račun drugih potrošača, koji su takođe oštećeni, kao i EPS - objašnjava naš sagovornik.

Niko od članova porodice Živojinović juče nije odgovarao na pozive našeg lista

Naša ekipa juče tokom dana otišla je do restorana na Dedinju, međutim, objekat je bio zatvoren. Na pozive nisu odgovarali ni Fahreta Jahić (pravo ime Lepe Brene) i ostali članovi dinastije Živojinović.

 

 

RANIJI "SLATKI GRESI"
1. U svom "Grand ajriš pabu" na Zlatiboru tokom 2015. Lepa Brena je oštetila EPS za više od pet miliona dinara. Ona i njen suprug su pomoću specijalnog magneta, takozvanog šokatora, onesposobili elektronsko brojilo na ovom lokalu, zbog čega su merači prikazivali da je potrošnja struje daleko manja od stvarne
2. Tokom 2014. Brena i Boba uhvaćeni u milionskoj krađi struje u porodičnoj kući na Bežanijskoj kosi. Utvrđeno je da su sa brojila skinute plombe i prespojene žice. Oni su kasnije platili kaznu od 400.000 dinara iako se pisalo da je EPS, odnosno EDB, oštećen za višemilionski iznos.
RepublikaFoto: instagram.com/aleksandraprijovic
Aleksandra i Filip

NERADNI DAN

Podsećanja radi, u jednom od intervjua, u martu 2017, Lepa Brena se osvrnula na višegodišnje optužbe o krađi struje, govoreći da zamišlja kako se to zapravo radi.

- Kad su napisali kako Boba i ja krademo struju, bili smo u Americi i to smo čuli na televiziji. Razmišljam, kako li se krade struja? Zamišljam nekog radnika koji na banderi prevezuje neke žice - rekla je tada Jahićeva.

S obzirom na to da je juče bio neradni praznični dan, ni od EPS nismo mogli da dobijemo nikakav zvaničan odgovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Mika

03.01.2019 08:15

Lopovi su medju nama.

Odgovori 24 0
djolec07

03.01.2019 18:15

Naravno da ce da kradu, jer su "prijatelji" nekog od direktora EDB...

Odgovori 18 0
Gaga

03.01.2019 21:11

E, Srbijo, udri po sirotinji, da se ovakvi bahate i pkjackaju te! Bruka i tuga, sram ih bilo!

Odgovori 17 0
gaga

03.01.2019 22:36

ovi sto imaju puno para ne odgovaraju sudski ne placaju rn.kradu i sto je najvaznije bez blama bagate se i prave se ludi,a kad sirotinja ostane duzna neke sitne pare po rn.odmah se sece struja.Kaze se :Ko ima koga ne boji se boga.Svi su oni povezani kao svinjska creva