U toku je velika akcija policije "Vihor": Pojavila se još jedna žrtva pucnjave na Adi Huji!

Autor: Republika

Hronika

01.01.2019

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić koji je jutros rano upucan u glavu na parkingu pored kafića na Adi Huji i dalje je u kritičnom stanju, a, kako Telegraf saznaje, u popodnevnim satima javila se i ženska osoba koja je ranjena u istoj pucnjavi.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Ilustracija

Nešto pre 16 sati sa povredom grudnog koša javila se i jedna devojka. Ispostavilo se da ima povrede od metka i da ju je upucao isti muškarac koji je u glavu pogodio nesrećnog mladića.

Devojka jutros nije bila na mestu zločina, a drugim automobilom je udaljena sa mesta zločina. Kako bi pronašli automobil koji je devojku odvezao, ali i počinioca, policija je proglasila akciju Vihor koja se naređuje u slučajevima poput ovog. Policajci sa heklerima i u pancirima su na svakom koraku. Nezvanično, do pucnjave je došlo nakon svađe oko devojke. Ljubomorna scena kulminirala je na parkingu, kada je jedan dečko izvadio pištolj iz sive "tojote" i pucao drugom u glavu. Upucani mladić i dalje je životno ugrožen, i lekari u Urgentnom centru mu se bore za život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading