Horor na Karaburmi: Komšija sa nanogicom upao u stan, dedi razbio glavu, unuku stavio nož pod grlo!

Autor: Republika

Hronika

01.01.2019

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

M. D. (17) uboden je nožem, a njegov deda je zadobio snažan udarac u glavu kada je sinoć u njihov stan upao komšija iz zgrade na Karaburmi.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ilustracija

Do incidenta je došlo u novogodišnjoj noći, kada je nekoliko godina stariji komšija (Đ. P.) upao sa još jednim muškarcem i sa jednom ženskom osobom u stan u kom su tinejdžeri slavili Novu godinu.

Napadači su dedu dečaka udarili u predelu glave, a onda su krenuli na njega nožem. Kada je M. D. skočio da odbrani dedu, napadač je na njega nasrnuo nožem i stavio mu sečivo pod grlo. Tokom koškanja i tuče dečak je zadobio povredu na desnoj ruci. Nakon incidenta napadačisu uhapšeni, ali su posle nekoliko sati pušteni na slobodu.

- Napisana im je prijava, ali su pušteni, iako jedan od njih već ima nanogicu i dosije u policiji. Umesto da oni budu zatvoreni, sada mi moramo da se krijemo – priča porodica napadnutog dečaka, prenosi blic.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading