Krvavi doček u centru Beograda: Izboli se nožem na psihodeliji, pa popadali zbog droge!

Autor: Republika

Hronika

01.01.2019

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić star oko 25 godina uboden je jutros oko devet sati nožem u predelu grudnog koša, u centru Beograda, posle žurke "Psihodelic party”.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
llustracija

Do ubadanja je došlo u klubu u Dečanskoj ulici, u blizini Trga Nikole Pašića, a povređeni je odmah prevezen na reanimaciju, potvrđeno je "Blicu" u Urgentnom centru. Incident se dogodio jutros, nešto posle devet sati, nakon čega je policija počela da pretresa sve koji su se našli u klubu.

- U jednom momentu je nastao haos, ali nisam video šta se tačno desilo. Dečka su potom izneli i odvezla ga je hitna pomoć. Od tada sve policija pretresa i traži drogu - rekao je reporteru "Blica" mladić, koji se jutros zatekao ispred kluba.

Incident se dogodio jutros, nešto posle devet sati, nakon čega je policija počela da pretresa sve koji su se našli u klubu.

- U jednom momentu je nastao haos, ali nisam video šta se tačno desilo. Dečka su potom izneli i odvezla ga je hitna pomoć. Od tada sve policija pretresa i traži drogu - rekao je reporteru "Blica" mladić, koji se jutros zatekao ispred kluba. Kako smo saznali na licu mesta, nakon ranjavanja nožem, policija je napravila raciju i pohapsila više mlađih osoba i tinejdžera, koji su kod sebe imali drogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading