Bila u autobusu smrti kobnog petka: Devojčica (16) iz Čokota se probudila iz kome!

Autor: alo.rs

Hronika

31.12.2018

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica (16) iz Čokota, najteže povređena osoba iz tragedije koja se dogodila 21. decembra u Donjem Međurovu, probudila se iz kome što je izvestan napredak u borbi njenog organizma pred zadobijenim teškim povredama u nesreći gde je zabeleženo šest žrtava i 33 teže i lakše povređenih.

RepublikaFoto: ST/D.I.
Fotografija sa lica mesta

Doktor Radmilo Janković, direktor Klinike za anesteziju i Intenzivnu negu kaže da je devojčica pod neprestanim nadzorom lekara.

- Ona je ortvorila oči i to je diskretno poboljšanje. Videćemo. Ona je videla porodicu. Ne mogu sto posto da garantujem da je to veliko poboljšanje zdravstvenog stanja, ali sve činimo da tako bude. Borba za nju tek sledi - rekao nam je doktor Janković.

Ostali unesrećeni u ovoj nezapamćenoj tragediji se polako oporavljaju, a neki su prebačeni i na klinike što predstavlja poboljšanje njihovog zdravstvenog stanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading