OVO je čovek koji je brutalno zlostavljao sina u Beogradu! Vezao dete, ošišao ga, dok je majka stajala napolju

Autor:

Hronika

29.12.2018

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšeni Radomir Č. (48) iz Beograda iživljavao se nad sinom u porodičnom domu u Grockoj, a kako saznajemo on je od ranije poznat policiji i iza sebe već ima osuđujuće presude.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto ilustracija

Naime, on je pripadnik međunarodne grupe pljačkaša "Pink Panteri", a uhapšen je po nalogu Drugog tužilaštva zbog sumnje da je brutalno zlostavljao svog maloletnog sina (12) i njemu je određen pritvor do 30 dana..

Kako se saznaje, stravično iživljavanje oca nad sinom dogodilo se između 10. i 18. decembra u porodičnom domu u Grockoj. Kako se sumnja, Radomir Č. je svog sina (12) najpre vezao, a kada je dete počelo da viče i da se otima, gurnuo mu je čarapu u usta i stavio mu kesu na glavu.

Prema nezvaničnim informacijama, nakon toga mu je glavu gurnuo u kantu i ošišao ga.

Kako saznajemo, majka maloletnog dečaka sve vreme je bila napolju dok se otac mučki iživljavao nad sinom. Suprug joj nije dao da uđe u kuću dok je maltretirao nesrećno dete o čemu možete da pročitate OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading