Još jedna tuča u Domu učenika u Kraljevu! Napadnut autor skandaloznog snimak zlostavljanja tinejdžera

Autor:

Hronika

28.12.2018

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon objavljivnjenog snimka vršnjačkog nasilja u Domu učenika srednjih škola u Kraljevu, grupa dečaka i verbalno i fizički napala je autora snimka zlostavljanja, na kom se vidi kako 16-godišnji nasilnik krvnički rukama i nogama udara svog vršnjaka.

RepublikaFoto: twitter.com/IvoJovanovic
Dečaka je maltretirao jedan dok je drugi snima

Kako se saznaje, učenici bliski maltretiranom dečaku suočili su se u dvorištu sa autorom video snimka, drugom nasilnika i tom prilikom došlo je do verbalnog nasilja i tuče. Reagovali su vaspitači u domu, ubrzo je stigla policija, koja je odvela vinovnike incidenta u stanicu kako bi dali izjave.

Roditelji oba tinejdžera sa snimka, i žrtve i nasilnika, došli po svoju decu i odveli ih kućama. I nasilnik i žrtva imaju po 16 godina, učenici su drugog razreda Srednje šumarske škole, a u domu su smešteni u istoj sobi.

Nasilnik je iz Bora, a malteretirani dečak iz Despotovca i obojica su došli u Kraljevo na školovanje.

Na video snimku starom nekoliko dana se vidi kako nasilnik u jednoj od soba, maltretira i udara dečaka, dok drugi gledaju i navijaju, a jedan od njih sve to snima, što možete da pogledate OVDE!

Iživljavanje koje se vidi na snimku, a koje je neverovatno agresivno, nezvanično, deo je dugog maltretiranja učenika.

Da li je došlo do, kako se nezvanično, tvrdi, zataškavanja celog slučaja, ispitaće nadležna komisija koju je formiralo Ministarstvo prosvete Republike Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mladen

28.12.2018 16:27

Normalno da je napadnut tip koji je snimio scenu. kriv je kao da je sam tukao decka