Novi Pazar: Zabo mu nož u srce zbog parking-mesta (FOTO)

Autor: Katarina Jovanović

Hronika

14.08.2017

08:08 >> 08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adis Ćorović (31) zvani Rumun uhapšen je zbog sumnje da je nožem ubio Azera Ajdinovića (35) ispred kafića u centru Novog Pazara. Pretpostavlja se da je do obračuna došlo zbog svađe oko parking-mesta.

RepublikaFoto: facebook.com/ Adis Ćorović
Ubica Adis Ćorović
rema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, zločin se dogodio u subotu oko 23.30, a ubistvu je prethodila svađa između dvojice mladića.

Lokva krvi

- Ćorović i Ajdinović su se zakačili oko toga gde će ko da se parkira. U toj ulici, u kojoj su bili, nalaze se dva veoma popularna kafića, ali je malo parking-mesta, naročito zbog toga što je u blizini i gradilište. Oni su se prvo posvađali, da bi Ćorović u jednom trenutku izvukao nož - priča naš sagovornik.

Kako dodaje, Ćorović je, kako se pretpostavlja, tri puta nožem u grudi ubo Ajdinovića, koji je pao na pločnik.

RepublikaFoto: facebook.com/ Azer Ajdinović
Ubijeni Azer Ajdinović

- Ajdinović je ležao u lokvi krvi, dok je napadač pobegao s mesta zločina. Očevici su odmah pozvali Hitnu pomoć i policiju, ali su lekari, nažalost, mogli samo da konstatuju smrt. U opštem metežu povređena je još jedna osoba koja je zadržana na bolničkom lečenju - priča izvor Srpskog telegrafa.

Policija je odmah krenula u potragu za napadačem.

- Ćorović je ubrzo identifikovan, a lisice na ruke stavljene su mu na samo 100 metara od mesta na kojem je usmrtio Ajdinovića. On je pokušao da pruži otpor policajcima i da pobegne, ali bezuspešno - kaže naš sagovornik.

Porodica u šoku

Porodica i prijatelji ubijenog Ajdinovića su i dalje u šoku i ne mogu da poveruju da njihovog Azera više nema.

- Azer je bio divan čovek, otac i suprug. Iza sebe je ostavio suprugu i tri ćerke. Kako će sada bez njega da žive? Tuga! Ovo je velika tragedija - priča potreseni rođak koji ne može da shvati da je Ajdinović ubijen zbog tako banalne stvari kao što je parking-mesto.

Ubijeni Azer Ajdinović biće danas sahranjen na lokalnom groblju. Uhapšeni Ćorović odranije je poznat policiji kao narkoman i diler marihuane.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading