(FOTO) Autobus smrti parkirali tik uz školsko dvorište!

Autor: D. I.

Hronika

28.12.2018

06:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Autobus "Niš ekspresa" na koji je prošlog ponedeljka kod Donjeg Međurova naleteo voz posle udesa je parkiran nadomak srednje škole "Mija Stanimirović" i to tik uz teren, na kom đaci imaju časove fizičkog vaspitanja! To je izazvalo bes mnogih koji smatraju da autobus smrti uznemirava đake podsećajući ih na tragediju u kojoj su nastradali njihovi vršnjaci.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
UZNEMIRUJE DECU Prepolovljen i krvav autobus

- Prepolovljenom i krvavom autobusa nije mesto tamo gde deca svakodnevno prolaze. Slika je provokativnija tim pre što tu ima i učenika koji su iz sela kroz koja je autobus prolazio i koji su koristili tu liniju. Otuda ideja da se apeluje na nadležne da autobus uklone, pa je portalu Niške vesti najavljena peticija đaka iz više odeljenja - kažu nezvanično u školi.

Inače, ovaj autobus nije jedini krš na pomenutom parkingu koji je nekada pripadao Elektronskoj industriji u naselju Nikola Tesla. Reč je o mestu određenom za parkiranje vozila iz udesa dok se ispita da li su bili tehnički ispravni u trenutku nesreće, nakon čega se odnose u staro gvožđe ili vraćaju vlasniku.

 

 

Svojevrsna opomena

- Tačno je da prepolovljeni autobus može da uznemiri nekog, ali to, s druge strane, može da bude svojevrsna opomena učesnicima u saobraćaju, da vide šta se događa kada se ne vodi računa. U svakom slučaju, mi smo reagovali kod saobraćajne policije. Objašnjeno nam je da je autobus tu privremeno, dok se ne kompletira uviđaj i da će naći neko rešenje da ga što pre uklone - rekao je za Srpski telegraf direktor ETŠ "Mija Stanimirović" Aleksandar Stevanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading