(FOTO) Bahato! Vođa automafije živeo na visokoj nozi: Ovo je Miroslav Jevtović koji je uhapšen sa desetoricom rođaka zbog krađe automobila

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

27.12.2018

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Braća Miroslav i Goran Jevtović uhapšeni su sa još devet osoba zbog sumnje da su rukovodili organizovanom kriminalnom grupom koja se tereti za krađu više od 50 automobila, koje su rasturali u delove i prodavali na svojim auto-placevima, auto-servisima i garažama.

Jedanaestočlanu bandu, osim njih dvojice, čine i Nenad Jevtović (39), Radovan Sretenović (25), Goran Ćurčić (46), svi iz Čačka. Pored njih uhapšeni su i Ivan Vranić (42) iz Beograda, kao i Marko Jevtović (30), Blagomir Jevtović (70), Goran Paunović (36) i Boban Paunović (34), svi iz Donje Trepče, a zanimljivo je da su svi uhapšeni u rodbinskim vezama.

Luksuzna putovanja

Sumnja se da su uhapšeni članovi porodice Jevtović i njihovi bliski prijatelji i saradnici, bili predvođeni Miroslavom Jevtovićem (43) iz Čačka, inače vlasnikom hotela i restorana "Kastelo" u tom gradu.

Prema informacijama dostupnim na društvenim mrežama, Miroslav je zarađujući između ostalog i od krađa i preprodaje, uživao u životu na visokoj nozi. Osim skupim automobilima kojima se naširoko hvalio, evidento je da njegova porodica živi u raskošnoj kući u Čačku, ali i da često odlazi na luksuzna putovanja.

Takođe, Miroslav po svemu sudeći voli da uživa u društvu poznatih, pa se tako na svom Fejsbuk profilu hvalio i fotografijom sa našim poznatim pevačem, Željkom Šašićem. Sa druge strane, vođstvo bande delio je sa bratom Goranom (37) koji u selu Mojisinje kod Čačka u svom vlasništvu ima prodavnicu auto-delova, ovlašćeni servis ali i ugostiteljski lokal.

 

Pretpostavlja se da su ukradena vozila dovožena upravo u to selo u razne garaže napravljene specijalno za ovu namenu, pa između ostalog i onu u kojoj je radio navedeni Radovan Sretenović (25), gde bi se rasklapali u delove.

Ti delovi bi kasnije završavali u oglasima na poznatim sajtovima za prodaju delova i automobila, ali su ih "valjali" i na društvenim mrežama i, naravno, u auto-servisima i otpadima kojima su rukovodili navedeni muškarci.

Alat za obijanje

Policija je pretresom kuća osumnjičenih pronašla alat za obijanje i razne sekače, ali i delove automobila, koji su se, između ostalog, u Goranovom servisu prodavali kao rezervni.

- Najveći broj delova automobila prodavali su navodno kao rezervne, u radnji J. G. - navodi izvor Novosti upoznat sa slučajem.

Pored alata, pronađeni su i ti delovi, čije poreklo nije naznačeno u papirima i dokumentaciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading