Dve nesreće na istom mestu: Dve osobe poginule, 11 povređeno

Autor:

Hronika

14.08.2017

07:49 >> 08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U lančanom sudaru šest vozila juče oko pet sati poginuo Milan Mićulović (69) iz Paraćina. Devet sati kasnije u drugoj nezgodi nastradala Holanđanka Hava Gursoj (46).

RepublikaFoto: Republika
Strava i užas

Dve osobe su poginule, dok je 11 povređeno u dve odvojene saobraćajne nesreće na auto-putu Beograd-Niš kod Vrčina.

Naime, u lančanom sudaru koji se dogodio oko pet sati ujutru poginuo je Milan Mićulović (69), rodom iz Paraćina, dok je šest osoba lakše povređeno.

Kućno lečenje

Saobraćajna nesreća se dogodila na skretanju za Mali Požarevac kod Sopota.

- U sudaru su učestvovala četiri automobila stranih registracija, kombi i dvospratni autobus. Milan Mićulović, rodom iz Paraćina, bio je u mercedesu austrijskih registracija. Od zadobijenih povreda poginuo je na licu mesta - kaže naš sagovornik.

Na lice mesta ubrzo su stigle ekipe Hitne pomoći i policija.

- Šestoro povređenih zbrinuto je u Urgentnom centru. Nakon ukazane lekarske pomoći pušteni su na kućno lečenje - priča izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

RepublikaFoto: Republika
Tuga i bol

Samo devet sati kasnije, skoro na istom mestu, dogodila se još jedna teška saobraćajka. Nesreća se dogodila juče oko 14 sati na auto-putu Beograd-Niš, samo 200 metara posle bivše naplatne rampe Bubanj potok, a jedna osoba poginula je na licu mesta, dok je pet povređeno.- Istraga o ovom slučaju je i dalje u toku. Zasad nije poznato koje vozilo je izazvalo nezgodu, nakon čega je došlo do lančanog sudara. Biće saslušani akteri nezgode, a pretpostavlja se da će njihovi iskazi rasvetliti ovaj slučaj - dodaje naš sagovornik.

Zakucala se u bankinu

 

- Do udesa je došlo kad je automobil stranih registracija koji se kretao iz pravca Niša ka Beogradu iz nepoznatih razloga probio dve zaštitne ograde i prešao u suprotne trake. Vozilo se zakucalo u dva automobila, a od siline udarca se prevrnulo na krov. Na licu mesta poginula je holandska državljanka Hava Gursoj (46), a povređeno je još dvoje Holanđana i troje Srba. Dve osobe su zadobile teške povrede, od kojih je jedna prevezena na odeljenje reanimacije u Urgentnom centru - priča naš izvor.Očevici kažu da je prizor na mestu nesreće bio stravičan.

- Još smo u šoku! Srča i delovi automobila bili su rasuti na sve strane. Povređeni su jaukali i zapomagali, a krvi je bilo na sve strane. Jadni ljudi, šta ih snađe - kaže potreseni očevidac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading