Vozač gradske čistoće pregazio ženu, a to nije jedina tragedija koja ga je zadesila

Autor:

Hronika

27.12.2018

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u sredu ujutru oko 7 časova u Novom Beogradu, u Bulevaru Zorana Đinđića kod broja 50, kada je kamion Javnog komunalnog preduzeća "Gradska čistoća" oborio, pregazio i usmrtio ženu (60).

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Kamion gradske čistoće

Prema rečima upravnice JKP "Gradska čistoća", vozilo je bilo opremljeno kamerama i najnovijim senzorima, pa je moguće da je žena bila u "mrtvom uglu" vozaču i da je nije video.

- Žao mi je vozača. Zaposlen je kod nas već 17 godina, a vozio je najnoviji kamion - rekla je za Blic upravnica JKP "Gradska čistoća". Ona je dodala, da je vozač i pre nekoliko godina doživeo veliku tragediju kada je izgubio dete.

Telo je prevezeno u Institut za sudsku medicinu, a krv je brzo očišćena. Ona dodaje i da ulicom u kojoj se desila nesreća, a koja se nalazi između zgrada, vozilo ne može da ide više od 10 kilometara na čas, te da je najverovatniji uzrok nesreće nepreglednost svih uglova na vozilu.

Četvrti ovakav nesrećni slučaj ove godine

Nepune tri nedelje ranije kamion novosadske "Čistoće" udario je dve starije žene pešake: Slavku T. (74) i Danicu Đ. (83) u Bošutskoj ulici. Slavka je od povreda preminula u Kliničkom centru Vojvodine, a Danica je teško povređena.

Sličan udes dogodio se 17. oktobra ove godine u Futogu kada je kamion gradske čistoće ubio staricu (73). Ona je od udara kamiona na uglu Radeta Kondića i Industrijske preminula na licu mesta.

Godinu dana ranije, 16. oktobra 2017. na Lekinom brdu poginula je žena starosti oko 80 godina. Ova nezgoda desila se na uglu ulica Maksima Gorkog i Tetovske ulice.

Iako je na vozilu pre nekoliko dana urađen tehnički pregled, kako nezvanično saznajemo, poslato je na još jedan dodatni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading