BLUDNOJ SUDIJI IZ VRANJA SADA PRETI I ZATVOR: Advokatu pokušala da izmami pola miliona!

Autor: J. K.

Hronika

26.12.2018

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle skandala sa fotografijama na kojima je obnažena i optužbi jednog biznismena da osim u sudnici, novac zarađuje pružanjem seksualnih usluga, sudija Osnovnog suda u Vranju Marija Janićijević našla se u centru još jedne afere. Više tužilaštvo u tom gradu protiv nje je podiglo optužni predlog zbog sumnje da je tokom obavljanja posla sudije pokušala da krši zakon!

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Sudija iz Vranja čija je afera uzdrmala Srbiju

Naime, Janićijevićeva se sumnjiči da je 19. maja 2017. godine donošenjem nezakonitih akata pokušala da nanese štetu advokatu Novici Zdravkoviću, i to u iznosu od 500.000 dinara! Sudija je u jednom krivičnom predmetu na glavnom pretresu donela rešenje kojim Zdravkovića kažnjava sa 500.000 dinara, svesno izbegavajući da primeni odredbu krivičnog zakonika po kojoj se uredno pozvanom braniocu čiji je izostanak neopravdan, a doveo je do neodržavanja ili odlaganja pretresa, može izreći kazna 150.000 dinara.

Iako je Veće suda ukinulo izrečenu meru, Janićijevićeva je ponovo donela identično rešenje, čime je pokušala da nanese štetu advokatu, stoji u optužnom predlogu.

Marija Janićijević našla se u centru pažnje kada su isplivale fotke na kojima je obnažena

Zaprećena kazna za ovo delo iznosi od jedne do čak osam godina zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading