DETALJI KRVAVOG PIRA U KRUŠEVCU: Šta se zaista dešavalo između dva momka u tom stanu i šta je prethodilo pucnju?

Autor: informer.rs

Hronika

25.12.2018

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krvavi pir dogodio se u stanu kruševačke višespratnice, gde je Ilija Ristić (21) iz sela Lomnica, upucan u utorak ujutro oko 5 sati u stanu porodice Ignjatović, koji se nalazi na trećem spratu zgrade u Ulici Radoja Domanovića broj 3.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Mladić upucan u grudi je uprkos naporima lekara da ga reanimiraju preminuo nakon nekoliko sati. Pripadnici Ministarsdtva unutrašnjih poslova brzo rasvetlili ovo ubistvo i uhapsili M. I. (21) iz Kruševca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ovo krivično delo.

- Sumnja se da je M. I. jutros hicem iz revolvera, u svom stanu, naneo teške povrede mladiću, od kojih je on preminuo u kruševačkoj bolnici. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu- potvrđeno je u tužilaštvu i policiji.

Kakako nezvanično saznajemo uhapšen je Mihajlo Ignjatović, koji u stanu broj 12 živi sa svojim roditeljima. U trenutku kad je pištolj opalio, u stanu su se nalazili žrtva Ilija Ristić, osumnjičeni za ubistvo Mihajlo Ignjatović i još jedno lice, čiji se identitet utvrđuje.

Brojni novinari su danas u nekoliko navrata pokušavali da priđu stanu u kome je izvršen zločin, ali je ulaz obezbeđivala policija. U komšiluku zgrade, gotovo svi su bili zatečeni, pa čak I neobavešteni.Videli su, kažu, od ranih jutarnjih časova policiju, ali kako ističu nisu znali o čemu se radi.

- Ovaj ulaz zgrade, čistim pune dve godine. Mislila sam da je ovo najmirnije mesto u gradu, jer se baš ništa nije događalo. Ljudi su povučeni i važe za mirne domaćine..  Da ovde ima nekog kriminala, to bi se znalo, ali stvarno ništa se ovde nikada nije događalo - priča čistačica ulaza br 3 u višespratnici Radoja Domanovića u kruševačkom naselju Prnjavor.

Po svemu sudeći, a to je i zvanično potvrđeno, pucanj iz pištolja desio se u stanu broj 12, s toga  nikome, nije jasno, zašto je istraga vršila rekonstrukciju događaja preko puta zgrade, odmah uz Sportsku kladionicu, koja već desetak dana ne radi. Tu je postavljena oznaka 1, a primetili smo i revolver sa šaržerom, mada na tom mestu nema nikakvih tragova krvi...

Lice koje se sumnjiči za ovo ubistvo ima policijski dosije, ali ne i mladić koji je upucan. Njih dvojicu povezuje samo fejsbuk profil, na kome je osumnjičeni Mihajlo Ignjatović "samo"  jedan od dve i po hiljade prijatelja Ilije Ristića.

Pretpostavlja se da su oni sa još jednim licem u tom stanu proveli noć, pa je pred zoru došlo do svadje. Ali, kruži i priča da su oni u osvit zore došli zajedno odnekuda da bi u stanu Ignjatovića ,"namirili račune" pa je došlo do obračuna, koji se završio tragedijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading