"SREĆO, DOĐI DA VODIMO LJUBAV": Pedofil iz Kladova slao dečaku bolesne poruke, on dva puta preživeo pakao silovanja!

Autor: blic.rs

Hronika

25.12.2018

18:44 >> 18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog sumnje da je počinio krivična dela silovanje u dužem u periodu i obljube nad detetom, Više tužilaštvo iz Negotina podiglo je optužnicu protiv D. S. (34), iz okoline Kladova. On se sumnjiči da je poslednjih godinu dana silovao i obljubio dvojicu dečaka, starosti devet i 13 godina, zbog čega se traži da mu se izrekne presuda od 15 godina zatvora.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Naime, kako je ustanovljeno pregledom D.S. u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu on je, iako lako mentalno zaostao, zbog čega je bio u stanju smanjene uračunljivosti, ipak "bio svestan svojih postupaka i želeo je da ih počini".

"Dušo, dođi da vodimo ljubav"

D. S. je uhapšen pre nekoliko meseci, nakon što je tetka dečaka starog 13 godina, u mobilnom telefonu svog sestrića pronašla poruke u kojima ga D. S. naziva "srećo", "ljubavi moja", "dušo" i poziva ga da dođe na ugovoreno mesto da "vode ljubav".

 

 

Nakon hapšenja, D. S. se branio ćutanjem. Međutim, stariji dečaj je ispričao da ga je D. S. pod pretnjom prisiljavao na seksualni odnos. Dečak je ispričao da ga je D. S. prvi put obljubio tako što mu je grlić od polomnjene flaše stavio pod grlo.

Istog dečaka silovao i drugi pedofil

Nakon što je to otkriveno, dečaci su sve ispričali policiji, koja je lišila slobode D. S. Nedugo potom, uhapšen je i N. S. (19), koji živi u istom selu gde i dečak star 13 godina. Kako se ispostavilo, i on je tog maloletnika prisiljavao na seksualni odnos, što je otkriveno nakon što se mališan vratio sa lečenja u Beogradu.

Tada je majka tog dečaka ponovo u telefonu svog sina videla poruke slične onima koje mu je upućivao D.S. Slučaj je odmah prijavila policiji, koja lišila slobode I.S. koji je priznao delo i zatražio da, u zamenu za blažu kaznu, sa Višim tužilaštvom zaključi sporazum o priznanju krivice i taj je postupak u toku.

Zlostavljanje se nastavilo i narednih skoro godinu dana, jer je napasnik maloletniku pretio da će ga ubiti, ali i da će nauditi njegovoj porodici.

Nakon izvesnog vremena, D. S. je svojoj žrtvi slao SMS poruke, nakon čega bi dečak odlazio u kućicu za ribolovce na obali Dunava. Tu ga je, sumnja se, D. S. u više navrata obljubio, a mališana je prisiljavao i da ga oralno zadovoljava.

D. S. se sumnjiči i da je dečaka starog devet godina, iz susednog sela, takođe silovao. Pošto ta dva mesta nisu udaljena mnogo jedno od drugog, i taj mališan je bio najčešće seksualno zlostavljan u kućici na obali Dunava, ali i u napuštenoj školi, štali i drugim mestima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading