Hladnokrvno je izbo Stefana u leđa, pa mirno otišao da spava: Stravični detalji užasa kod Obrenovca

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

24.12.2018

22:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vasilije M. (27) uhapšen je juče ujutru zbog sumnje da je pijan nožem nasmrt izbo Stefana Lazarević (26) u kafani "Kod Šverka" u Stublinama kod Obrenovca. Policija je napadača pronašla kako mirno spava u svojoj kući, kao da se ništa nije dogodilo.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Kako navodi izvor blizak istrazi, Stefan je kobne večeri došao da pomogne rođaku koji je vlasnik kafane, a u neko doba se u lokalu pojavio već pripiti Vasilije.

- Vasilije se prvo zakačio sa obezbeđenjem kafane. On je u više navrata bio incidentan i u jednom trenutku je čak potegao nož koji je doneo sa sobom i stavio radniku obezbeđenja pod grlo. Ipak, njega su smirili gosti koji su ga poznavali. Sve je izgledalo kao da će se na tome završiti - kaže sagovornik Informera.

On navodi da je oko tri sata ujutru, nezadovoljan što je "fajront", Vasilije M. prišao Stefanu Lazareviću, koji je radio za šankom.

 

 

- Osumnjičeni je iznenada nasrnuo na mladića, najverovatnije besan što nije mogao ponovo da naruči piće. Šta se tačno dogodilo za sada nije moguće reći jer je većina gostiju bila u alkoholisanom stanju. Sigurno je samo da je Vasilije M. nasrnuo na Lazarevića i da ga je više puta ubo nožem u leđa i grudi - objašnjava izvor.

Kada je Stefan pao obliven krvlju, u lokalu je nastala panika i ubica je mirno išetao, a Lazarevića su rođaci kod kojih je radio odvezli u Dom zdravlja, ali nažalost nije mu bilo spasa.

U policiji kažu da je Vasilije M. bukvalno uhapšen u svom krevetu jer je nakon ubistva otišao u svoju kuću i legao da spava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading