POLICIJA POHAPSILA BANDU: Toliko se nakrali automobila, da su otvorili auto-otpad!

Autor: Republika

Hronika

24.12.2018

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u zajedničkoj akciji sa pripadnicima Bezbednosno-informativne agencije, a u koordinaciji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal uhapsili su više osoba koje se sumnjiče da su se udružile radi vršenja krivičnih dela, teške krađe i falsifikovanje isprave.

RepublikaFoto: MUP Srbije

Uhapšeni su J. M. (43),  J. G. (37), G. I. (37), J. N. (39), S. R. (25) i Ć. G. (46) iz Čačka, kao i J. M. (30), P. G. (36), P. B. (34) i J. B. (70) iz Donje Trepče i V. I. (42) iz Beograda, a sumnja se da su oni kao pripadnici organizovane kriminalne grupe na teritoriji Beograda ukrali više od pedeset vozila srednje i visoke klase, a potom su ih u nekoliko garaža na području sela Mojsinje u okolini Čačka, rasturali u delove i prodavali na svojim auto otpadima, prodavnicama auto delova i auto servisima.

Članovima ove organizovane kriminalne grupe je određeno zadržavanje do 48 časova i oni su uz krivičnu prijavu biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading