(FOTO) Upucan u mafijaškoj sačekuši u Beču: Majka ranjenog Stefana Vilotijevića objavila njegovu fotografiju iz bolnice!

Autor: Republika

Hronika

23.12.2018

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Stefana Vilotijevića, koji je juče ranjen u pucnjavi u centru Beča, oglasila se na Instagramu fotografijom iz bolnice i stavila tačku na spekulacije da li je i Vilotijević stradao u incidentu u kome je ubijen Vladimir Roganović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uprkos zeljama mnogih a pogotovo "novinarčića " ,moj sin Stefan je živ i zajedno smo !!!

A post shared by Ladylilyns (@ladylilyns) on Dec 22, 2018 at 7:26am PST

Naime, iako je u svim izveštajima bečke policije uporno ponavljano da je u kriminalnom obračunu,kako su oni opisali incident, jedna osoba ubijena, a druga teško povređena, u srpskim medijima se još juče pojavila informacija kako je i Vilotijević podlegao ranama.

Njegova porodica danas je to demantovala, a majka konačno stavila tačku fotografijom koju je objavila na društvenim mrežama.

- Uprkos željama mnogih, moj sin Stefan je živ i zajedno smo - napisala je ona, a preneo telegraf.rs.

Podestimo, Stefan Vilotijević ranjen je juče u obračunu u centru Beča, kada je jedna osoba zapucala na njega i Vladimira Roganovića, jednog od važnih članova Kavačkog klana. Roganović je ostao na mestu mrtav, dok je Vilotijević prevezen u bolnicu, gde su ga bečki lekari spasili.

Osoba koja je na njih pucala još uvek nije uhvaćena.

BEČKA ŠNICLA, PA SAČEKUŠA

"Rat kotorske mafije seže do Beča", naslovio je vest o jučerašnjem inicidentu austrijski tabloid OE24. Nemački Bild je otišao korad dalje, pa je, aludirajući na činjenicu da su Vilotijević i Roganović upucani nakon što su izašli iz austrijskog paba "Figlmuler", poručio da im je "sačekuša usledila nakon bečke šnicle".

I austrijski i nemački mediji pokušali su da danas objasne svojim čitaocima odnose između crnogorskih klanova, zbog kojih se redovno crvene ulice Beograda, a juče su Bečlijama uterale strah u kosti.

Foto: facebook.com/ Vladimir Roganovic
Vladimir Roganović

VILOTIJEVIĆ HAPŠEN ZBOG TUČE, UBISTVA, DROGE I ORUŽJA

Vilotijević je prošle godine uhapšen, kada je policajce koji su želeli da obave rutinsku kontrolu njegovog vozila, izazivao na tuču i zbog toga zaradio krivičnu prijavu. Privođen je i zbog ubistva Mirka Milićevića Hajčara, a pušten je zbog nedostatka dokaza. Kako saznajemo, pored toga Stefan je prijavljivan i za posedovanje droge, nasilničko ponašanje, ugrožavanje sigurnosti, a kod njega je jednom prilikom nađen i pištolj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading