LIDERI DSS ZA DLAKU IZBEGLI SMRT

Autor:

Hronika

11.08.2017

06:00 >> 06:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Janković, direktor Demokratske stranke Srbije (DSS), povređen je u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali kod Šiljakovca.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Miloš Jovanović

Kako saznajemo, nesreća se dogodila juče oko 16 sati, kad su se sudarili hjundai i škoda oktavija u kojoj su se nalazili čelnici DSS.

Izbegnuta tragedija

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, Janković je zajedno sa predsednikom DSS Milošem Jovanovićem krenuo u Kosjerić na proslavu 25 godina postojanja te stranke.

- Hjundai kojim je upravljao Slobodan M. (59) je iznenada izleteo iz kolone iz suprotnog smera. Vozač funkcionera DSS Aleksandar P. (54) munjevito je odreagovao i skrenuo udesno, kako bi izbegao sudar. Tad se hjundai bočnim delom zakucao u škodu. U sudaru je povređen Janković, dok je Jovanović, koji je sedeo na mestu suvozača, na sreću ostao nepovređen - kaže naš sagovornik.

Jovanović za Srpski telegraf kaže da je samo zahvaljujući pravovremenoj reakciji vozača Aleksandra P. izbegnuta tragedija.

RepublikaFoto: Tanjug
Uroš Janković

- Delić sekunde nas je delio od smrti! Na sreću, na tom delu puta bilo je šiblje u koje smo uleteli i tu smo se zaustavili. Vozač koji se zakucao u nas bio je u šoku, izbezumljen... Eto, nije nam bilo suđeno da stignemo na proslavu stranke - kaže Jovanović.

Na lice mesta ubrzo su stigli policija i ekipa Hitne pomoći.

Bolovi u vratu

- Janković se žalio na bolove u vratu. Lekari su mu ukazali pomoć pa je kolima Hitne pomoći, u pratnji predsednika stranke, prevezen u Urgentni centar. Zadržan je na dijagnostici kako bi se utvrdilo da li je reč o lakšim ili težim povredama. Na sreću, on nije životno ugrožen - priča sagovornik Srpskog telegrafa.

Daljom istragom biće utvrđene sve okolnosti u vezi sa ovom saobraćajnom nesrećom.

- Čim bude poznat uzrok nesreće biće doneta odluka o tome da li će protiv vozača hjundaija Slobodana M. eventualno biti podneta prijava i za koje delo - dodaje naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading