Drugovi nastradalih tinejdžera skrhani bolom: U sekundi smo ostali bez prijatelja

Autor: mediji, Republika

Hronika

21.12.2018

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srednjoj stručnoj i Građevinskoj školi "Neima" u Nišu od jutros vlada muk! U stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Donjeg Međurova kada je voz naleteo na autobus i praktičnoga prepolovio, stradali su učenici ove škole Aleksa D. i Marijana K.

RepublikaFoto: D.I.
Nezapamćena tragedija u Nišu

Aleksa D. bio je odličan đak, išao je u prvi  razred građevinske škole, dok je Marijana K. išla u treći razred Srednje stručne škole u Nišu.

Inače, ove dve škole nalaze se u istom kompleksu i koriste isto školsko dvorište.

Kako pišu beogradski mediji, Marijana se jutros uspavala i zakasnila na prvi, pa je ušla u autobus smrti, ne sluteći šta će se dogoditi.

Razdraganost srednjoškolaca danas je utihnula, a strašna tragedija ostavila je u suzama đake i nastavnike. Čim su čuli vest da su njihovi vršnjaci nastrali, časovi su odmah obustavljeni.

Profesori i nastavni kadar u ovoj školi je šokiran jutrošnjom nesrećom.

Snežana Živković direktorka SSŠ izjavila je saučešće Marijaninoj. Ona kaže da je iz ove nesreće povređena još jedna devojčica s inicijalim I.J. koja je zadobila prelom rebara i nalazi se u dobrom zdravstvenom stanju.

- Mi smo napravili krizni štab koji će u ponedeljak organizovati pomen. Strašna nas je tragedija zadesila. Nema s kim sam od profesora i dece razgovarala, a da mi nije rekao da je bila sjajna devojka i učenica. Njen razred je išao danas prepodne - priča Živkovićeva.

Razredna starešina Alekse D., Biljana Milićević je danas posetila niški Klinički centar kada je saznala da joj je dete iz razreda poginulo. Nije mogla da se smiri od šoka.

Na stotinak metara odatle nalazi se Elektrotehnička škola "Nikola Tesla" gde je u saobraćajnom udesu povredio kičmu učenik Marko Lazarević. U KC su rekli da je sada dobro i da prate njegovo zdravstveno stanje.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading