Multimilioner divljao 245 na sat po zaleđenom autoputu Beograd-Šid: Ovo je bahati vozač koji je uhapšen u Srbiji!

Autor: Republika

Hronika

19.12.2018

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac koji je uhapšen u ponedeljak pošto je "audijem A8" vozio čak 245 kilometara na sat po zaleđenom auto-putu između Šida i Beograda je Marinko Zovko (34) iz Žepča, inače jedan od najbogatijih ljudi u BiH.

 

 

Zovka je patrola policije zaustavila kod Sremske Mitrovice, a sudija za prekršaje u ovom gradu ga je po kratkom postupku poslao 30 dana u zatvor uz novčanu kaznu od 120.000 dinara i oduzimanje dozvole na devet meseci.

Ovaj muškarac je inače poznat po divljanju na putevima širom regiona, a "proslavio" se 2006. godine kada je "mercedes brabusom" deonicu dugu 191 kilometar od Zagreba do Slavonskog Broda prešao za samo 28 minuta?! On je tada za lokalne medije rekao da je kupio "novi automobil" i da je morao da ga "nagazi".

- Svaki dan vozim iz Zagreba prema Brodu. Pre dva meseca kupio sam novi "Brabus" od 500 konjskih snaga i V8 motorom. Odlučio sam da ga “nagazim” i od naplatnih kućica u Zagrebu do naplatnih kućica u Slavonskom Brodu stigao sam za manje od pola sata. Vozio sam 320 kilometara na sat, što sam snimio kamerom na telefonu, međutim, slike sam već izbrisao – rekao je svojevremeno Marinko Zovko.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading