Detalji užasa kod Sremske Mitrovice: Milan je umro u snegu, komšije otkrile njegovu prokletu životnu priču

Autor: Narcisa Božić

Hronika

17.12.2018

09:57 >> 13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U centru sela Laćarak kod Sremske Mitrovice, u neposrednoj blizini trgovinskog objekta "Gomeks" pored napuštenog autobusa, jutros oko devet časova pronađeno je smrznuto telo Milana D.(50) iz Laćarka.

RepublikaFoto: ST/N.BOŽIĆ
Pored ovog autobusa je pronađen leš smrznutog muškarca

Po prijavi meštana policija je odmah izašla na uviđaj, a telo je poslato na odukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Kako nezvanično saznajemo, na telu smrznutog muškarca nisu pronašeni tragovi nasilja, te se pretpostavlja da je smrt nastupila usled smrzavanja.

Po pričanju meštana Milan D. bio je bez posla, doselio se iz Sremske Mitrovice gde je prodao kuću i pre par godina kupio kuću u Laćarku u "Fruškogorskoj" ulici u kojoj je živeo sa majkom.

Bio je razveden i iz tog braka imao jedno dete.

Nakon majčine smrti, pričaju komšije, odao se alkoholu i prodao kuću, pa je u poslednje vreme živeo kao beskućnik i potucao se po napuštenim kućama u Laćarku.

-Kada je bilo lepo vreme viđali smo ga često ovde u centru sela, kako sedi ili leži na klupi sa flašom u ruci. Kuću je izgubio na kocki, pa je spavao gde stigne, ovde iza mesne zajednice i u ovom starom autobusu. Noćas je bilo jako hladno, verovatno se napio, pao u sneg i ovde, pored ovog autobusa u snu umro, pričaju meštani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading