Zaplet u slučaju hamera koji je divljao po Beogradu: Oglasio se otac Aleksandera Šotre i izjavio nešto neočekivano!

Autor:

Hronika

17.12.2018

06:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slučaj "hamer" uzdrmao je Beograd, ali i celu Srbiju!

Foto: twitter.com/kicosh
Ovim vozilom pravljen je haos po prestonici Srbije

Sumnja se da je bahati vozač pomenutog auta Aleksander Šotra (39), britansko srpski državljanin. On je, podsetimo, napravio totalni haos u centru naše prestonice, kada je tokom vožnje povredio ženu koja je zaposlena u trafici "Moj kiosk", koja se nalazi na uglu Palmotićeve i Svetogorske ulice.

Drama je počela oko 14 časova, kada je muškarac prvo pokosio semafor na uglu pomenutih ulica, a onda nastavio da divlja vozilom kroz Palmotićevu tokom koje je oštetio više parkiranih vozila. Muškarac je potom nastavio da vozi kroz Palmotićevu, da bi se na kraju zakucao u betonsku kapiju ispred jedne kuće.

RepublikaFoto: twitter.com/kicosh

Tim povodom, oglasio se otac Aleksandera Šotre, biznismen, Rajko Šotra, koji je izjavio da je hamer ukraden, kao i to da njegov sin nije kriv. 

- On je u subotu startovao automobil i ostavio ga da se zagreje ispred kuće. Vratio se po naočare, a kad je izašao, video je da nema automobila. Uplašio se, pobegao u kuću i zaključao se. Zbog krađe i tekstova o njemu završio je kod psihijatra. Svedok Borisav Ignjatović, koga je vozač hamera udario, rekao je da je iz njega izašao obrijan mladić u beloj košulji. Moj sin pušta bradu godinama - kaže Šotra za Srpski telegraf.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading