(FOTO) ŠOKOVI! Zoran Marjanović puk'o: Go se valja po snegu i poliva vodom s Ostroga!

Autor:

Hronika

16.12.2018

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović (40), suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović (33), objavio je šokantne fotografije i pokazao tetovaže! On je juče na društvenim mrežama podelio fotografije na kojima se grudva sa ćerkom Janom (7), a zanimljivo je da je Zoran na snegu samo u čizmama i šortsu iako je temperatura ispod nule!

Čeliči se

- Jana voli sneg, a ja provedem 30 minuta u šortsu, mažem se snegom i tako se čeličim - kaže Marjanović.

Na jednoj od fotografija Zoran se poliva svetom vodom sa Ostroga, dok je na drugoj simulirao kako puca uz reči: "Čisto da ne zaboravim godinama vežbane streljačko-takmičarske stavove".

Pored Zorana i Jane, koja nije skidala osmeh s lica, na fotografijama je i njihov pas Maks.

Ipak, ono što je privuklo najviše pažnje jeste to što se suprug ubijene pevačice nedavno istetovirao. Marjanović se tetovirao ispod oka, na vratu, ali i na obe ruke. On je za naš list ekskluzivno otkrio značenje tetovaža.

Marjanović: Ispod oka sam istetovirao anđeosko krilo, koje predstavlja gubitak voljene osobe i neprolaznu tugu za njom

- Neki ljudi kao ja moraju biti čelično jaki i lavovski hrabri da bi izdržali sve što ovaj surovi život nosi. Na vratu imam tetovažu Reda zmajeva, koja simbolizuje pobedu Svetog Đorđa nad zlom aždajom. Ispod oka je anđeosko krilo, koje predstavlja gubitak voljene osobe i neprolaznu tugu za njom - kaže Zoran aludirajući na mrtvu suprugu.

Kako navodi, na rukama je istetovirao ono što mu pruža snagu u teškom periodu kroz koji prolazi.

Veliki pravoslavac

- Na levom ramenu imam našeg srpskog viteza koji životom brani pravoslavlje i neprijateljske strele koje ga promašuju. Na desnom ramenu imam srpski grb, a ispod njega škorpiona, koji simbolizuje "ne diramo vas - ne dirajte nas", dok se u vrhu ruke nalazi taktička snajperska končanica mog optičkog nišana - priča Marjanović, koji je ranije trenirao streljaštvo.

Šipka: Saslušati kuma porodice Marjanović

Nenad Šipka, direktor Centra za forenzička istraživanja, kaže da je u dopuni istrage ubistva Jelene Marjanović, koju je naložio Viši sud u Beogradu, ključno da se ispita kum porodice Ivica Ajdarević!

- Mislim da novi tužilac treba da ispita još neke svedoke koji dosad nisu saslušani. Pre svega, treba saslušati Ajdarevića, koji je izjavio da je Jelenu video u subotu ujutru 2. aprila 2016. kad je išla da odnese mami doručak, što se ne podudara sa iskazom kume Vere Vukomanović. Vera je izjavila da je tog dana Jelenu videla prvi put negde oko 13-14 sati, kad je ustala - kaže Šipka.

On dodaje i da je veliki pravoslavac i da mu vera znači mnogo u životu.

- Ja sam Srbin pravoslavac, za svaki pedalj ove zemlje i za naše svetinje, crkve, manastire uvek bih bio spreman da dam život - dodaje Zoran.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading