Krenuo na očev grob: Ovo je mladić koji je poginuo u stravičnoj nesreći kod Nevesinja

Autor:

Hronika

16.12.2018

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor Kuzman (48) iz Novog Sada i Ljiljana Boričić iz Berana poginuli su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče kada se autobus autoprevoznika "Globtur" prevrnuo u mestu Vrtič, kod Nevesinja.

RepublikaFoto: youtube.com/ tvk3
Autobus koji se prevrnuo

Autobus koji je putovao u Mostar sleteo je s puta i prevrnuo se i tom prilikom je stradalo dvoje ljudi, dok je 20 povređeno.

Nastradali Igor Kuzman je na kobno putovanje pošao kako bi obišao očev grob.

- Igor je stanovao kod nas kao podstanar otkad je došao iz Hercegovine da studira u Novom Sadu, gde je i završio fakultet. Živeo je sam, nije se nikada ženio. Jako fin i kulturan čovek. Otac mu je umro i sahranjen je u Hercegovini. Rekao nam je da ide u Trebinje, kao i svake godine, na godišnjicu očeve smrti, a potom kod rođaka na slavu Sveti Nikola - ispričala je starija Novosađanka koja je iznajmljivala Igoru stan za beogradske medije.

RepublikaFoto: facebook.com/ Igor Kuzman
Igor Kuzman

Igor je bio diplomirani mašinski inženjer i radio je kao profesor u srednjoj školi u Žablju. 

Jedan od putnika, koji je, na svu sreću, prošao bez povreda, po izlasku iz slupanog vozila novinarima je rekao da je autobus naišao na poledicu na putu i da se zbog toga prevrnuo.

- Poneo nas je led. Bilo je užasno. U autobusu je bilo dvadesetak putnika - rekao je šokirani čovek.

Kako prenose bosanski mediji, ovaj deo puta je inače veoma rizičan, a sneg i niske temperature pravili su probleme i prethodnih dana.

Saobraćajnice u istočnoj Hercegovini, a naročito put Nevesinje-Gacko, na kome se dogodila užasna nesreća, naročito su kritični u ovo doba godine zbog stalnih poledica, istakli su u medijima.

- Hercegovinu je u subotu ujutru pokrila i magla jer vetra nije bilo. Sumnja se da je to uzrok strašne nesreće, ali policijski zvaničnici još uvek ne žele ništa da komentarišu do završetka istrage - navode mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading