OBRAČUN NA BEŽANIJI: Ženi izrešetali vrata

Autor: alo.rs

Hronika

09.08.2017

09:58 >> 10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sada neidentifikovana osoba ispalila je dva metka u ulazna vrata stana Anke B. u beogradskom naselju Bežanijska kosa, saznaje "Alo!".

RepublikaFoto: pixabay.com
Pucnjava na Bežaniji

U noći između ponedeljka i utorka stanare zgrade na Bežanijiskoj kosi u ulici Ismeta Mujezinovića probudila je pucnjava. Odmah je obaveštena policija, koja je tokom uviđaja uzela izjave stanara. Izjavu je dala i Anka B., koja je rekla da se nikome nije zamerila i da niko nije imao razlog da joj puca u vrata. U cilju istrage, policija je uzela i video-snimke sa okolnih zgrada kako bi eventualno otkrila ko je i zašto pucao - saznaje "Alo".

Kako ovaj list saznaje, ne isključuje se mogućnost da su se sukobile dve grupe i da su meci slučajno završili u Ankinim vratima.

- Istraga ide u svim pravcima, proveravaju se mogućnosti da je neko greškom pucao u njena vrata ili je u pitanju nešto drugo. Stanari zgrade su rekli da ništa sumnjivo nisu videli, a ni čuli - saznaje "Alo" od izvora bliskih istrazi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading