(FOTO) Teški šokovi! Totalni obrt u slučaju Marjanović: Ovaj muškarac je imao aferu s Jelenom, pa platio da je ubiju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hapšenje Dejana Jovića, beogradskog inspektora za krvne i seksualne delikte za kojeg se sumnja da je ometao istrage, otvorilo je Pandorinu kutiju i u slučaju ubistva pevačice "Granda" Jelene Marjanović. Da je u Jeleninu smrt umešan političar koga su štitili ljudi u policiji, ukazivali su mnogi. Nova saznanja ukazuju na to da je on unajmio ubicu da likvidira pevačicu!

RepublikaFoto: youtube.com/RIJALITI KANAL
Jelena Marjanović

Unajmio plaćenika

- Jelena je htela da ostavi Zorana. To su potvrdili mnogi svedoci koji su saslušani u tužilaštvu. Međutim, to se nije svidelo političaru koji je bio u vezi s njom.

Iako je ona navaljivala, on nije želeo da ima ozbiljnu vezu s njom i rešio je da je ukloni kako mu ne bi upropastila porodicu i karijeru. Sigurno nije očekivao da će ubistvo jedne pevačice iz Borče izazvati ovoliki odjek. Tada je krenuo da uklanja dokaze - kaže dobro obavešten sagovornik našeg lista.

Nicović: Kada je ugrozila svog sponzora, on je rešio da je kazni

Jelenu su sa izvesnim političarem u vezu dovodili mnogi. Voditelj Milomir Marić više puta je govorio o tome, a u svojoj emisiji pričao je i o fotografiji na kojoj ubijena pevačica sedi u krilu izvesnom funkcioneru, koja je netragom nestala sa društvenih mreža.

Da je neko moćan unajmio plaćenika da se reši pevačice, smatra i Marko Nicović, bivši šef policije, koji je godinama radio u odeljenju za ubistva i istraživao slične slučajeve.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Vladimir: Jelena nije bila zlato

Zoranov otac Vladimir Marjanović više puta je ukazivao na to da iza Jeleninog ubistva stoji neko moćan. Javno je to rekao novinarima ne ulazeći u detaljnije objašnjenje iz straha ili nekog drugog razloga. U jednoj žučnoj raspravi sa rodbinom pokojne Jelene on im je odbrusio: "Nije ni vaša Jelena bila zlato", ali se i tada suzdržao od daljih komentara.

- Jelena je bila devojka iz predgrađa koja je rešila da uspe na estradi, a to je skupa stvar. Zbog toga joj je trebao sponzor, neko ko će finansirati frizera, manikira, pedikira, garderobu... Sve to košta, a to je plaćao taj sponzor. Kada ga je ugrozila, rešio je da je kazni - kaže za Srpski telegraf bivši načelnik beogradske policije i advokat Marko Nicović.

Uticali na tok istrage

Prema njegovim rečima, ljubavnik je unajmio napadača koji je iskoristio priliku i napao Jelenu Marjanović na nasipu dok je trčala. Nicović smatra i da bi trebalo proveriti i ulogu privedenog zamenika načelnika odeljenja za krvne i seksualne delikte Dragana Jovića, koji je mogao da utiče na tok istrage.

Milomir Marić: Fotografija na kojoj Jelena sedi u krilu političara uklonjena s društvenih mreža

- Treba proveriti da li je i ko potegao veze u policiji i tužilaštvu da istraga bude usmerena na pogrešan trag, na muža - navodi Nicović i objašnjava zašto ne veruje da je Zoran ubica.

Ubica profesionalac

Napadač na Jelenu Marjanović je ostavio vrlo malo tragova, što upućuje da je u pitanju profesionalac. To objašnjava i kako je mogao da priđe Jeleni, koja nije očekivala napad. Iako u dobroj kondiciji, iako se borila za život, Jelena nije uspela da se odbrani i umakne.

- Ja lično ne verujem da bi on ubio "zlatnu koku", koja mu je donosila novac u kuću. Ona je tu najviše zarađivala, a on je verovatno znao za njenu avanturu i tolerisao to zbog novca - kaže Nicović.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
ajde

15.12.2018 18:26

Ako je Jelena bila zlatna koka ,kako onda ova porodica zivi na visokom nivou bez njenih prihoda. Placeni ubica je ne bi tako ubio. Ako je ubica sklonio sve tragove ne bi onda ostali ni tragovi Marjanovica. Zapitajte se kako su tragovi muskih clanova tu, a ubica je brisao tragove?

Mile

17.12.2018 09:53

@ajde - Nađeni DNK na Zoranovim rukama, da li se poklapa sa nađenim DNK nepoznate osobe na Jeleninom telu? Ispada da je Zoran pomagao Jeleni da se odbrani pa i na njemu se našao nepoznat DNK ? Ili je pomagao ubici ?!