Drama u Novom Sadu: Zapaljen džip poznatog advokata!

Autor: blic.rs

Hronika

13.12.2018

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džip "čiroki" poznatog novosadskog advokata Brana Rakovića izgoreo je u potpunosti jutros oko dva sata ispred njegove kancelarije u ulici Maksima Gorkog broj 8.

RepublikaFoto: Public

Istraga tog incidenta i dalje je u toku, tako da policija još nije izdala zvanično saopštenje tim povodom, a Raković je samo kratko rekao: "Nemojte me ubacivati u priču! Manite me".

Podsetimo, Raković je od ranije poznat javnosti kao načelnik gradske Uprave za urbanizam i stambene poslove koji je uhapšen na radnom mestu u julu 2013. godine.

On je sumnjičen da je par meseci ranije, nakon bezuspešno sprovedenog procesa legalizacije, naložio S.T, stručnom saradniku na poslovima izdavanja građevinskih dozvola, da pečatom uprave overi aneks glavnog aritektonsko-građevinskog projekta iz oktobra 2010. godine, radi pribavljanja građevinske dozvole u redovnom postupku za hotel "Holidej In" u Novom Sadu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading