Saobraćajka kod Novog Sada: Povređen muškarac!

Autor: Republika

Hronika

12.12.2018

23:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na lokalnom putu između Novog Sada i Rumenke večeras se dogodilam saobraćajna nesreća, u kojoj je jedna osoba teže, a druga nešto lakše povređena.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Ilustracija

Muškarac star 50 godina, zadobio je teške povrede glave i grundog koša, dok žena, stara 49 godina, ima lakše povrede rebara i noge.

Posle zbrinjavanja od strane ekipe Hitne pomoći, oboje su prebačeni na dalje lečenje u Urgentni centar KCV u Novom Sadu.

- Nesreća se dogodila kod nadvožnjaka. Muškarac je vozio automobil marke „ fiat punto“, kada je odjednom prešao na drugu stranu druma i najpre udario u autobus. Odbio se od njega i udario u automobil, za čijim je upravljačem bila žena koja je povređena. Oba automobila su završila u jarku, poptpuno uništena i pravo je čudo kako nije bilo poginulih - kaže za Informer jedan od očevidaca nesreće. Kako Informer saznaje, u autobusu nije bilo povređenih. Uviđaj je u toku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading