POLICIJA ČEŠLJA CELU SRBIJU, NIKO NIJE ZAŠTIĆEN: Uhapšeno još 10 osoba, oštetili budžet za više od MILION EVRA!

Autor: Republika

Hronika

12.12.2018

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je, u saradnji sa Poreskom policijom i nadležnim tužilaštvima, u cilju suzbijanja finansijskog kriminala i korupcije u više odvojenih akcija uhapsila deset osoba, dok su protiv još četiri osobe podnete krivične prijave u redovnom postupku.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Oni se sumnjiče da su izvršili više krivičnih dela od 2013. godine do danas kojim su oštetili budžet Republike Srbije, pravna i fizička lica za više od milion evra. 

Osumnjičeni se terete da su izvršili krivična dela trgovina uticajem, zloupotreba službenog položaja, primanje mita, zloupotreba položaja odgovornog lica, udruživanje radi vršenja krivičnog dela, poreska utaja i  nedozvoljen promet akciznih proizvoda. 

Među osumnjičenima su tri policijska službenika, bivši rukovodilac u "Telekomu Srbije", ovlašćeno lice Sindikata železničara Srbije, bivše odgovorno lice "Komercijalne banke" i drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading