Policija ispituje slučaj podmetanja požara u Vrčinu: Da li je vatra bila pretnja pripadniku MUP-a?

Autor: Republika

Hronika

12.12.2018

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Policijski službenici PS Grocka intenzivno rade na rasvetljavanju svih okolnosti izazivanja požara u Vrčinu u garaži M. J. (1950), bivšeg pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, koji je izjavio da sada piše tekstove za jedan lokalni portal - izjavio je zamenik načelnika Policijske stanice Grocka, Radosav Šćekić.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Policiji je rano jutros prijavljeno da je, iz za sada nepoznatih razloga, došlo do požara u garaži kuće koja je vlasništvo M. J., a koji se nakon toga proširio i na prizemlje kuće. Vatrogasci su lokalizovali požar u kome su izgoreli prizemlje kuće, garaža, kao i automobil marke "mercedes" koji se nalazio unutra.

Supruga, koja je inače vlasnik zapaljenog automobila, je izjavila da je čula i pucnje, a policija je ispred garaže pronašla jednu čauru.

O svemu je odmah obavešteno nadležno tužilaštvo po čijem nalogu policija intenzivno radi na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja i razlozima izazivanja požara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading