Otkriveni detalji smrti dečaka iz Negotina koji je umro u snu

Autor: Blic, Republika

Hronika

12.12.2018

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preliminarni rezultati obdukcije tinjedžera S. B. (17) iz Negotina, koji je preminuo prošlog meseca posle tuče, ukazuju da je imao krvarenje u moždanom stablu nakon što je primio kobni udarac u glavu, saznaje "Blic". Lekari ovo krvarenje najverovatnije nisu spazili na vreme jer ne daje karakteristične simptome.

RepublikaFoto: pixabay.com

Kako navodi izvor "Blica", zvanični rezultati obdukcije još nisu stigli, ali ono što su obducenti dosad utvrdili jeste - intracerebralno krvarenje u moždanom stablu, odnosno u zadnjem delu mozga koji se strukturalno povezuje sa kičmenom moždinom.

S. B. preminuo je u nedelju, 11. novembra, rano ujutru, od posledica tuče koja se dogodila u noći između petka i subote.

Prema objavljenim informacijama, tinejdžera je policija zatekla u alkoholisanom stanju, a imao je vidnu povredu iznad oka.

Uhapšen osumnjičeni

Policija je uhapsila S. T. (19) zbog sumnje da je izvršio ubistvo.

Osumnjičeni se tereti da je u subotu u kasnim večernjim satima u Ulici Stefanije Mihajlović zadao udarac nogom u predelu glave sedamnaestogodišnjaku iz Negotina.

Odvezen je, potom, u hitnu medicinsku službu u Negotinu.

Međutim, njegov otac odbio je da on bude adekvatno medicinski pregledan i zbrinut, te ga je odveo kući i ponovo posle skoro čitavog dana vratio u negotisnku zdravstvenu ustanovu.

Kako su roditelji ispričali, njihov sin je u petak uveče sa društvom bio na proslavi rođendana, ali gde i kod koga oni nisu znali.

U subotu oko tri časa ujutru probudio ih je, kako je otac Dragan ispričao, zvuk telefona koji je uporno zvonio.

- Policija me je zvala i obavestila da je u alkoholisanom stanju u Hitnoj službi i da dođem tamo. Probudio sam ženu i užurbano otrčao - naveo je taj otac i dodao:

- On je ležao, otimao se, nije dozvoljavao da mu daju infuziju i injekcije. On do sada nikada nije bio bolestan i nikada nije primio injekciju, pa se možda i uplašio. Odbio je terapiju i ja sam to potpisao - pričao je on.

Odveo je sina kući, a mladić je subotu proveo u krevetu, povraćajući i žaleći se na bolove u vratu i ramenu.

Kada ga je otac uveče tog dana ponovo odveo u hitnu službu, tamo je primio injekciju i infuziju, a kako se i dalje žalio na bolove upućen je na rendgen, gde su mu snimljeni vrat i glava.

Preloma nije bilo.

- Ponovo je primio infuziju i mislim brufen. Došli smo kući, a on se žalio na bolove u vratu. Jauče sve vreme. Pored njega sam bio sve vreme. Zaspao je tek oko jedan sat iza ponoći, a ja sam to iskoristio da legnem i odmorim pred smenu - navodi Dragan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading