Flekica tvrdi da nije ubio Kristinu Kaplanović i da je za tragediju saznao putem medija?!

Autor: blic.rs

Hronika

10.12.2018

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Srebrić, osumnjičen za ubistvo Kristine Kaplanović (19) u maju 2017. godine na benzinskoj pumpi u Velikom Mokrom Lugu, negirao je optužbe koje mu se stavljaju na teret.

RepublikaFoto: Blic
Miloš Srebrić Flekica

Srebrić je, iznoseći svoju odbranu jutros pred Višim sudom, ostao je pri izjavi kao i prilikom privođenja. On je negirao zločin rečima da "nije kriv i da je za tragičan događaj saznao preko vesti na televiziji".

- Kada sam uhapšen, maltretirali su me u policiji. I pored toga, nisam priznao dela za koje me terete jer ih nisam uradio - rekao je Srebrić, iznoseći svoju odbranu.

Srebrić je tvrdio da u vreme ubistva devojke nije bio na pumpi.

 

 

On je optužen da je kobne večeri, 25. maja prošle godine oko 22.30 sati na prostoru benzinske stanice NIS ubio Kaplanovićevu, koja je bila zaposlena na pumpi. Pri razbojništvu, gde je pokušao da ukrade 10.000 dinara povredio je i bubnu opnu Darku Stankovu.

RepublikaFoto: facebook.com/Kristina Kaplanović
Ubijena Kristina Kaplanović

Među dokazima koji su bili dovoljni za podizanje optužnice protiv Srebrića, nalazi se i izjava povređenog Stankova, koji je rekao da se nalazio pored Kristine kada ju je Srebrić ubio.

Kako je Darko ispričao tužiocu, on, Kristina i još dvoje kolega stajali su ispred benzinske stanice kada se iz šumarka pojavio maskirani muškarac i počeo da viče: "Ovo je pljačka, dajte sve što imate, uđite unutra".

Zatim je, oružjem koje je ilegalno nosio, stoji u optužnici, zapucao u pravcu devojke.

Kristina Kaplanović upucana je tom prilikom u glavu, a preminula je nakon četiri dana borbe za život u bolnici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading