Ekskluzivno! Policija ponovo hapsila Zorana!

Autor:

Hronika

09.12.2018

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović (40), osumnjičen za ubistvo supruge pevačice "Granda" Jelene Marjanović (33), ponovo je završio u rukama policije. Ovog puta oni su ga bukvalno digli iz kreveta i priveli, ali ne zbog zločina koji više od dve godine potresa Srbiju, već zbog saobraćajnog prekršaja!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zoran Marjanović

Digli ga iz kreveta

Patrola policije zakucala je u sredu ujutru oko osam časova na vrata porodičnog doma Marjanovića u Kosovopoljskoj ulici u Borči. Kako saznajemo, kada su videli policiju, Vladimiru i Zorici se umalo nije slošilo.

- Policajci su tražili Zorana, a oni su im odgovorili da spava. Naredili su im da ga probude jer imaju nalog za njegovo privođenje. Kada su to čuli, Marjanovići su prebledeli. Hteli su da odmah pozovu advokate. Policajci su im rekli da nema potrebe za tim jer je ga ovog puta ne traže zbog zločina na nasipu, već zbog saobraćajnog prekršaja - priča dobro obavešten izvor Srpskog telegrafa.

Komšiji Marjanovića iste večeri ukraden auto

Samo dan kasnije nakon što je Zoran Marjanović priveden, policija je opet došla u njihovu ulicu. Ovog puta nisu tražili nikog od Marjanovića, već su došli po pozivu njihovog komšije M. M., kome su tokom prethodne večeri ukrali automobil.

- Komšija Marjanovića iz Kosovopoljske ulice prijavio je da su mu lopovi u toku noći ukrali metaliksivi audi A6, koji je imao strane registarske tablice. Automobil, prema njegovim rečima, bio je uredno parkiran i zaključan, a ujutru kada s probudio vozila nije bilo - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

On se za pomoć obratio svim komšijama, pa i Marjanovićima, ali navodno niko nije ništa čuo ni video.

RepublikaFoto: Public
Jelena Marjanović

Vladimir je probudio Zorana i rekao mu da ga traži policija, nakon čega se on obukao i pošao s njima policijskim kolima. Otac i majka Zorana Marjanovića ipak su odlučili da o svemu obaveste advokate, koji su ih, nakon što su se raspitali o čemu se radi, uverili da nemaju razloga za strah i da se zaista radi o sitnom prekršaju, a ne o Jeleninom ubistvu.

Svima u kući laknulo kada su čuli da ga ne vode zbog zločina na nasipu, već kod sudije za prekršaje

Kako saznajemo, naredbu za privođenje Zorana Marjanovića izdao je Prekršajni sud u Beogradu jer se Zoran nije odazivao na pozive.

 

 

Tri puta hapšen

Zoran Marjanović je dosad tri puta hapšen, od čega dvaput zbog ubistva supruge Jelene. Ubrzo nakon što je otkriven zločin 3. aprila 2016, njega je policija privela i odredila mu zadržavanje do 48 sati, nakon čega je zbog nedostatka dokaza pušten na slobodu. U septembru prošle godine lisice na ruke ponovo su mu stavljene, takođe zbog ubistva, i u Centralnom zatvoru u Beogradu bio je do jula ove godine, kada je pušten da se brani sa slobode.

- Radi se o starom predmetu. Više puta sud je pozivao Marjanovića na ročište, ali je on iz nepoznatih razloga uporno odbijao da se pojavi. Zbog toga je doneto rešenje da bude priveden. Policajci su ga uhapsili i odveli kod sudije. Nakon saslušanja sudija je odlučio da ga pusti na slobodu i on se istog popodneva našao u svom domu - objašnjava naš sagovornik.

10 meseci Zoran proveo u pritvoru zbog sumnje da je ubio suprugu Jelenu

Na slobodi

Odlukom Apelacionom suda, Zoran Marjanović u julu je pušten na slobodu posle 10 meseci provedenih u pritvoru. Apelacioni sud mu nije odredio nikakve zabrane kretanja niti mu je oduzeo pasoš. Toj odluci prethodila su višemesečna preganjanja Višeg i Apelacionog suda, koji nisu mogli da se slože oko toga da li je osumnjičenog za ubistvo supruge neophodno zadržati u pritvoru Centralnog zatvora. Zoran sada čeka odluku suda da li će potvrditi optužnicu tužilaštva i zakazati mu suđenje ili će je odbaciti, a njega osloboditi sumnje da je ubio Jelenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading