Nesvakidašnja ljubavna drama u Zemunu: Skinula ga sa vešala, pa ga izbola nožem!

Autor:

Hronika

10.12.2018

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina M. (25) iz Beograda uhapšena je zbog sumnje da je 7. decembra nekoliko puta nožem ubola momka Janka N. (24) u Železničkoj ulici u Zemunu, nakon što je on pokušao da se obesi jer ga je izbacila iz stana zbog prevare!

Foto: Ilustracija

Ostavila ga

Drama u njihovom iznajmljenom stanu u Zemunu počela je oko ponoći, kada je Katarina izbacila Jankove stvari na ulicu dok je on bio u prodavnici jer je otkrila da ju je prevario.

- Katarina je iskoristila momenat, spakovala sve njegove stvari i izbacila ih u hodnik ispred ulaznih vrata. Kada se vratio i ugledao džakove ispred, a ulazna vrata zaključana, sve mu je bilo jasno. Bezuspešno je kucao i pokušavao da dobije Katarinu da bi joj objasnio o čemu se radi, ali ona nije želela da čuje za njega - kaže izvor Srpskog telegrafa.

 

 

Janko M. je tada smislio plan, pritajio se u hodniku ispred stana i čekao da Katarina M. izađe.

Slagao doktore da je spase zatvora

Janko M. i Katarina M. su se pre dolaska u bolnicu dogovorili da ne kažu doktorima pravi način povređivanja.

- Smislili su plan da na prijemu kažu kako je Janko pao na stepeništu neke zgrade u Beogradu, gde je bio na žurki, na koju je došao direktno iz Užica, a nakon toga zato što se slabo snalazi po Beogradu pozvao devojku, koja je taksijem došla po njega - dodaje naš sagovornik.

- Devojka je dva sata kasnije otvorila vrata da proveri šta se dešava sa mladićem, a on je tada gurnuo i nasilno ušao u stan. Počeli su da se raspravljaju nakon čega je Janko ušao u kupatilo i zatvorio vrata - navodi naš sagovornik.

On dodaje da je prava drama tek tada počela.

- Mladić je uzeo trenerku, jedan deo vezao za tuš-kabinu, a drugi obmotao oko vrata i tada pokušao da se obesi. Čim je primetila šta se dešava, Katarina je uzela kuhinjski nož, uletela u kupatilo i isekla trenerku. Potom je otišla u dnevnu sobu i držeći nož u ruci sela na ugaonu garnituru - kaže naš sagovornik.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Policija joj zabranila da prilazi Janku

Protiv Katarine je podneta krivična prijava za nanošenje povrede svom dečku, a policija joj je izrekla dve hitne mere - meru zabrana prilaska Janku i udaljila je iz njihovog stana.

Uklonili dokaze

Rešen da se ubije, Janko M. je nasrnuo na Katarinu u nameri da joj oduzme nož i povredi sebe.

- Posle kraće borbe primetili su da Janko krvari. Oni su se odmah presvukli, oprali nož, skinuli garderobu, pozvali taksi i uputili se u bolnicu - dodaje naš sagovornik.

Janku je dežurni lekar konstatovao teške povrede, od kojih je jedna ubodna rana u predelu leve slabine dubine 15 centimetara i širine pet, a druga u nivou donjeg kraja leve lopatice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading