Brutalni zločin u Nemačkoj, novi detalji: Kenijac koji je ubio Srpkinju u Nemačkoj krio telo dva dana

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

07.12.2018

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Migrant iz Kenije Brajan S. (19), koji je osumnjičen da je ubio Elmu Č. (17) poreklom iz Srbije u prihvatnom centru u Nemačkoj, poznat je policiji od svoje 14. godine.

RepublikaFoto: facebook.com/Andre Weber
Elmu Č. 

Osumnjičeni migrant iz Kenije Brajan S, koji je nakon saslušanja priznao da je ubio devojku srpskog porekla Elmu Č. u izbegličkom kampu u nemačkom gradu Sankt Augustin, već ima bogati policijski dosije.

Podsećanja radi, Brajan S. došao je u Nemačku kao izbeglica i pored kenijskog državljanstva dobio i nemački pasoš.

Kriminalna karijera

Naime, kako su preneli nemački mediji, ovaj devetnaestogodišnjak još pre pet godina, kao maloletnik, počeo je da gradi kriminalnu karijeru. Naime, Brajan se sa samo 14 godina prvi put našao u policijskoj evidenciji i to zbog sumnje da je širio pornografiju. Već u 15. i 16. godini biva privođen zbog krađa.

Kasnije dela postaju sve ozbiljnija.

Naime, u oktobru 2016. godine protiv njega se vodila istraga zbog seksualnog zlostavljanja deteta! Međutim, nemački mediji ostali su uskraćeni za informacije o ovom slučaju i prenose da nije najjasnije da li je ovo dovelo do podizanja optužnice protiv Brajana.

Dve godine nakon seksualnog uznemiravanja, Brajan je, kako je i sam priznao, počinio stravično ubistvo maloletnice iz Srbije.

Prema poslednjim saznanjima iz istrage, ubica je telo nesrećne devojke držao u svojoj sobi dva dana.

Njeno telo položio je u krevet, dok u kampu ostalih 38 izbeglica i beskućnika nije imalo predstavu o tome kakav se zločin odigrao iza njegovih vrata.

 

 

Kako prenose nemački mediji, Brajan S. je Elminu odeću i torbu nakon počinjenog zločina bacio u obližnje jezero Ziglarer.

Telo devojke pronađeno je i odneto na obdukciju. Tužilac u Bonu rekao je da za sada nema dokaza da je reč o seksualnom zlostavljanju. Sudija u slučaju ubijene Srpkinje rekla je da ne vidi da je bilo niskih pobuda ubice.

Inače, ubijena Elma Č. rođena je u selu Špiljani, u blizini graničnog prelaza sa Crnom Gorom. Kako su nam ispričali njeni poznanici, Elmini roditelji su se odmah po njenom rođenju preselili u Kosovsku Mitrovicu. Tu su živeli do kraja bombardovanja 1999. godine, kada su otišli za Nemačku. Od tada su retko dolazili u rodno selo.

Kako je "Blic"krimi već pisao, telo Elme Č. pronađeno je u sobi u izbegličkom centru u kojoj su smešteni tražioci azila i beskućnici, četiri dana nakon što su njeni roditelji prijavili nestanak.

Tokom potrage su korišćeni psi, ronioci i helikopteri. Lokalni mediji su preneli da je ona porodici rekla da će se sresti sa prijateljicom u Bonu. Međutim, prema policijskim saznanjima, ona je, umesto toga, otišla da vidi osumnjičenog u skloništu.

Ceo grad potresen

Policija je Brajanu S. ušla u trag jer je bio označen na fotografijama sa Elmom na društvenim mrežama. On je tokom ispitivanja priznao da je Elmu Č. ubio posle rasprave u svojoj sobi, gde su otišli nakon sastanka u nargila baru i da se njeno telo nalazi u skloništu za migrante. Gradonačelnik Unkela Gerhard Hausen, grada u kojem je Elma živela, izjavio je da je ceo grad duboko potresen zbog tragedije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading