Detalji skandala u Boru: Funkcioner (60) je prijatelj oca maloletnice koju je ljubio u usta! Policija mu oduzela telefon!

Autor: Republika

Hronika

07.12.2018

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva iz Zaječara policija u Boru nastavila je prikupljanje podataka o mogućoj ljubavnoj vezi između Branka Perića (60), zamenika gradonačelnika Bora i maloletne devojčice stare 15 godina. I Periću i devojčici oduzeti su mobilni telefoni i poslati u Beograd na veštačenje.

Foto: facebook.com/Bor Boranima
Branko Perić i maloletnica

Ukoliko pronađu video klipove, razgolićene fotografije ili snimke intimne sadržine, Periću preti prijava za krivično delo dečije pornografije.

Inače, i devojčica i Perić se i dalje drže svojih priča. Perić kaže da je poljubac sa devojčicom, koja je ona objavila na svom Fejsbuk profilu, bio bezazleno čestitanje na dobro dekorisanoj sali u Domu kulture u Slatini.

Foto: facebook.com/Bor Boranima

I devojčica kaže da nema ništa sa njim u smislu intimnih ili ljubavnih odnosa.

Protiv Perića se ne može podneti krivična prijava jer nema elemenata prinude, a devojčica je starija od 14 godina tako da nema ni elemenata za krivično delo obljuba nad maloletnicom, saznaje "Telegraf". Inače, otac devojčice i Branko Perić su školski drugovi, a Perić je često bio gost u kući devojčice. Ni porodica Perića, ni devojčice, ne žele da komentarišu ovaj događaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading