Skandalčina i dalje trese Srbiju: Evo šta se događa sa zamenikom gradonačelnika Bora (60) koji je ljubio maloletnicu!

Autor: Republika

Hronika

07.12.2018

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branko Perić (60) se našao u centru skandala i šokirao javnost u Srbiji, jer su na Fejsbuku osvanule fotografije na kojima se on grli i ljubi sa petnaestogodišnjom devojčicom.

Foto: facebook.com/Bor Boranima
Branko Perić ljubi maloletnicu

Više javno tužilaštvo u Zaječaru dalo je nalog Policijskoj upravi u Boru za prikupljanje dodatnih obaveštenja protiv Branka Perića (60), koji je i dalje aktuelni zamenik gradonačelnika grada Bora.

Slike su ubrzo sklonjene, ali ih je, u međuvremenu, video i “skinuo” veliki broj pratilaca ove društvene mreže. Perić je podneo ostavku na mesto zamenika gradonačelnika Bora i posle svega je izjavio da je fotografija njegovog poljupca sa devojčicom nastala kada joj je čestitao na dobro urađenom poslu. On je tvrdio i da se sa ostalim devojkama, koje su bile angažovane, pozdravio na sličan način. Međutim, nakon što su fotografije dospele u javnost, u ceo slučaj se umešala i policija.

Foto: facebook.com/Bor Boranima

- Devojčica je negirala da je imala bilo kakav odnos sa tim funkcionerom – rekao nam je izvor iz istrage. Kako je devojčica starija od 14 godina, nema krivičnog dela obljube nad detetom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading