Marija S. (34) krvava i izbodena uletela u Urgentni centar, rekla da je pala na nož, a onda je otkrivena stravična istina!

Autor: Republika

Hronika

06.12.2018

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mariju S. (34) iz beogradskog naselja Krnjača preksinoć je muž izbo ispod desnog pazuha, a ona je otišla u Urgentni centar i lekarima prijavila da je pala na nož.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ilustracija

Pošto joj, naravno, nisu poverovali, lekari su obavestili policiju, koja je odmah otišla do Marijinog porodičnog stana i privela njenog muža Miluna R., starog 38 godina. Prema saznanjima iz istrage, Milun je i ranije u više navrata prijavljivan policiji zbog nasilja u porodici, ali Marija ga je uvek branila u svojim iskazima, tvrdeći da se slučajno povredila.

- Ona je u utorak uveče, tokom prijema u Urgentni centar, ispričala da se okliznula iz kupatila i pala na nož. Patrola je odmah upućena u Krnjaču, u njen stan, gde su pronađeni tragovi krvi. U stanu je bio i njen nevenčani suprug, koji je priveden u stanicu - rekao je izvor iz istrage. 

Milun je, kako je rečeno Informeru, zadržan u policiji i po zakonu o prekršaju, jer živi neprijavljeno na adresi u Krnjači.

- Pošto Marija uporno brani supruga i tvrdi da se ona slučajno povredila, u toku je prikupljanje dokaza kako bi protiv Miluna eventualno bila podneta prijava za nasilje u porodici - objašnjava on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading