(UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ) Zamenik gradonačelnika Bora (60) ljubio u usta maloletnicu (15), pojavile se skandalozne slike!

Autor: Republika

Hronika

06.12.2018

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Bora Branko Perić (60) našao se u središtu skandala kada su fotografije na kojima se on ljubi i grli sa devojčicom od 15 godina osvanule na fejsbuk profilu te maloletnice.

Foto: facebook.com/Bor Boranima
Jezivo!

Kada su fotografije iscurile u javnost, od Perića je zatraženo da odmah podnese ostavku. Kako saznaje "Blic", Perić je podneo ostavku, a u obrazloženju odluke da se povuče sa mesta zamenika gradonačelnika naveo je da su u pitanju lični razlozi.

Kako pišu "Večernje novosti", slike su ubrzo po postavljanju sklonjene, ali ih je, u međuvremenu, video i “skinuo” veliki broj pratilaca ove društvene mreže. U ceo slučaj se, ubrzo, umešala i policija, ali navodno nema dokaza da je funkcioner u Boru počinio krivično delo.

"Čestitao sam joj na dobro odrađenom poslu"

Perić je, navodno, kazao da je fotografija njegovog poljupca sa devojčicom nastala kada joj je čestitao na dobro urađenom poslu. On je tvrdio i da se sa ostalim devojkama, koje su bile angažovane, pozdravio na sličan način, pišu "Večernje novosti".

- Imali smo skup u lokalnom Domu kulture i tu su bile devojčice, koje su ukrašavale salu - navodno je izjavio Perić. - Ušao sam i video da su posao obavile odlično, zbog čega sam im čestitao.

Takođe, navodno je kazao da na drugoj fotografiji ne vidi ništa sporno. Međutim, nakon što su fotografije dospele u javnost, u ceo slučaj se umešala i policija.

Foto: facebook.com/Bor Boranima

"Devojčica kao da je bila pripremljena"

- Devojčica je negirala da je imala bilo kakav odnos sa tim funkcionerom - kaže izvor iz istrage. - Međutim, maloletnica kao da je bila pripremljena i unapred znala kako treba da odgovori.

Sagovornik lista kaže da je devojčica starija od 14 godina, zbog čega nema krivičnog dela obljube nad detetom. - S druge strane, ako je nešto i bilo između njih, to nije bilo pod prisilom - kaže izvor. - Prema tome, mi nismo imali nikakav zakonski osnov da reagujemo.

Inače, Branko Perić je već dugo u politici i uvek je važio za korektnog čoveka, sa kojim se otvoreno moglo razgovarati, pišu "Večernje novosti". Fakultetski je obrazovan, uvek je imao pristojan odnos sa ljudima, tako da su fotografije koje su isplivale u javnost izazvale pravi šok u borskoj javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Evelyn Krimova

06.12.2018 10:28

Zasto ovaj metuzalem nije uhapsen? A devojcica je bas naivna kao francuska sobarica....