Sara je nestala pre dva meseca i od tada joj se gubi svaki trag: Majka devojčice iz Kragujevca u očaju moli za pomoć

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

05.12.2018

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čekala sam svoje dete da se vrati iz škole ali nje nije bilo. Od tog dana joj se gubi svaki trag. Više ne znam gde da tražim, šta da radim i kome da se obratim, zato sam objavila sliku na društvenim mrežama, možda je neko video... Ovako priča Jelena Stefanović iz Kragujevca, majka Sare Stefanović, koja svoju ćerku nije videla od 9. oktobra.

Sara je učenica prvog razreda srednje škole u Kragujevca i od tog datuma, kada je otišla u školu, gubi joj se svaki trag.

Tog dana, priča majka, dogovorile su se da se nađu, međutim videvši da Sare nema, majka je najpre pozvala razrednog starešinu tinejdžerke kako bi proverila da li je ona tamo. Međutim, od nje je dobila negativan odgovor uz objašnjenje da je Sara poslednji put bila u školi dan ranije.

 

Alarmirana policija

- Čekala sam 10. oktobar kako bih mogla da prijavim policiji njen nestanak. Od tada niko ništa ne zna o mojoj Sari, a policija za njom traga - priča majka nestale jedinice.

Prema Jeleninim rečima, ovo nije prvi put da Sara odlazi bez javljanja. Samo dva meseca pre njenog nestanka, u avgustu, Sara je odlučila da ode iz kuće i ne javi se svojim najbližima. Tada je takođe alarmirana policija, a devojka je pronađena u kući svog momka.

 

 

- Tada ju je policija našla kod mladića koji živi u jednom selu kod Mađarske granice. Njih dvoje su bili u emotivnoj vezi. Morala sam da odem lično u Novi Knjaževac po svoje dete - priča majka i dodaje da je i ovog puta sumnja prvo pala na istog mladića.

Saznavši to, policija je odmah proverila kuću Sarinog momka, ali je tamo nije bilo. On tvrdi da sa Sarom nema nikakav kontakt i da Jelena ćerku treba da potraži na drugoj strani, a ne kod njega.

 

Od kada je na društvenim mrežama objavila apel, pojavila se informacija da je Sara viđena u jednom gradu u Srbiji, ali osim toga, o njoj nema drugih saznanja.

 

Nestajala šest puta

Inače, ovo nije prvi put da je Sara pobegla od kuće. Naime, prema nezvaničnim informacijama, tinejdžerka je nestajala već šest puta. A svaki put je razlog njenog bežanja od kuće bila ljubavna veza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading