Poznata glumica na meti: SLOBODA, UBIĆU TE, SAMO TO DA ZNAŠ!

Autor:

Hronika

07.08.2017

08:46 >> 09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata srpska glumica Sloboda Mićalović preživela je prilično neprijatnu situaciju sredinom prošle nedelje, kada ju je napala komšinica iz zgrade u kojoj živi i zapretila joj smrću!

Foto: Tanjug
Glumica prijavila komšinicu policiji

Kako Srpski telegraf saznaje, sve je počelo nakon što je Mićalovićeva prijavila policiji galamu iz susednog stana, a T. H. (40), koja se tog dana navodno svađala sa suprugom, pred policajcima je osula paljbu po glumici!

Puštena na slobodu

- Patrola policije se 2. avgusta pojavila na vratima T. H. Rekli su joj da su došli po prijavi komšija koje su se žalile na buku. Ona je priznala da se iz njenog stana čula galama jer je imala nekih nesuglasica s mužem. Međutim, na tome se nije završilo. Kad je izašla iz stana, počela je da proziva Slobodu i da joj preti - kaže izvor Srpskog telegrafa i dodaje da je pomahnitala komšinica očigledno saznala ko joj je natovario policiju na vrat, pa ju je udarila tamo gde je glumica najslabija.

- Dok su je policajci izvodili iz zgrade, ona je prozivala Slobodu. Govorila je kako ona nikog ne uznemirava, već da je Slobodin pokojni otac uznemiravao njenu porodicu. Glumicu je to mnogo potreslo jer joj je otac, za koga je bila mnogo vezana, nedavno umro - dodaje naš sagovornik.

Kako kaže, Sloboda joj je krajnje mirnim tonom rekla da joj ne pominje oca koji je preminuo, ali to kao da je njenu komšinicu još više razbesnelo.

- Počela je još više da viče na glumicu, a onda joj zapretila: "Samo probaj da mi pipneš sina, ubiću te, samo da znaš" - priča izvor Srpskog telegrafa.

Pomahnitala T. H. je potom u pratnji policije odvedena u policijsku stanicu.
- Ona je provela nekoliko sati u stanici, nakon čega je puštena kući - dodaje naš sagovornik.

Pljuje je gde stigne


Kako Srpski telegraf saznaje, T. H. je odranije glumicu uzela na pik, pa koristi svaku priliku da na nju baca drvlje i kamenje.

- Pljuje je gde god da stigne, kako po komšiluku tako čak i u komentarima ispod tekstova na portalima u kojima se pominje Slobodino ime - dodaje naš izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading