Neočekivani obrt! Brat ubio brata u školskom dvorištu u Kaluđerici, sad mu tužilaštvo menja kaznu!

Autor: novosti.rs

Hronika

05.12.2018

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Nisam hteo da ubijem svog brata Marka. Voleo sam ga najviše u životu. Ovo se desilo slučajno i mom kajanju i tuzi nema kraja - izjavio je optuženi na prethodnom ročištu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U Višem sudu u Beogradu na suđenju Milošu Jakovljeviću (21) koji se tereti da je ubio šesnaestogodišnjeg brata Marka, aprila 2014. u osnovnoj školi u Kaluđerici, došlo je do velikog obrta.

Naime, Milošu se stavlja na teret krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna i do 40 godina zatvora, ali je danas nadležno tužilaštvo izmenilo optužnicu, odnosno krivično delo za Jakovljevića.

Sada se on tereti za teško delo protiv opšte bezbednosti, za koje zakon predviđa maksimalnu kaznu od pet godina robije.

O novoj optužnici do narednog glavnog pretresa trebalo bi da se izjasni i odbrana. Posle toga, ukoliko bude prihvatila novu kvalifikaciju krivičnog dela, Jakovljeviću će se suditi po novoj optužnici.

- Nisam hteo da ubijem svog brata Marka. Voleo sam ga najviše u životu. Ovo se desilo slučajno i mom kajanju i tuzi nema kraja. Sa tim moram da živim do kraja života.

Inače, Miloš Jakovljević nikada nije osuđivan, niti je imao ikakav prekršaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading