Hitno se javite policiji ako ih prepoznate! Ovo su razbojnici koji su uz pretnju nožem terali ljude da podižu pare sa bankomata

Autor:

Hronika

05.12.2018

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su D.M. (1996) i S.K. (1996) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili četiri krivična dela razbojništva.

Foto: MUP Srbije
Dva razbojnika za kojima policija intenzivno traga

Sumnja se da su oni krivična dela izvršili tokom novembra ove godine na teritoriji Gradske opštine Stari Grad tako što su presretali oštećene građane na ulici i uz pretnju nožem im uzimali novac, a zatim ih i prinudili da sa bankomata podižu novac sa svojih platnih kartica.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu.

Molimo građane koji prepoznaju navedena lica za koja se sumnja da su izvršili više sličnih krivičnih dela da se jave na telefon: 011/279-75-17.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading