HOROR: Zaklao sina jer nije hteo u dom

Autor:

Hronika

07.08.2017

08:00 >> 08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radomir Ilić (79) uhapšen je zbog sumnje da je sekirom ubio sina Ljubisava (46) u porodičnoj kući u selu Piroman kod Obrenovca. Zločin se dogodio u četvrtak oko 18 sati, kad je pomahnitali otac na spavanju nekoliko puta udario sina po glavi, pa ga zaklao.

Otac se ne kaje

Kako nezvanično saznajemo, pretpostavlja se da je Ilić izmasakrirao Ljubisava jer je hteo da ga smesti u starački dom.

- Ljuba je u petak trebalo da smesti Radomira u dom protiv njegove volje. Družio sam se s Ljubom, ovo je velika tragedija. Nije prvi put da između njih ima nekih razmirica i svađa, dešavalo se i ranije da se zakače, ali niko nije očekivao da će ovako da se završi. Svi smo u šoku - kaže Milan, komšija i prijatelj porodice Ilić.

Tražio cigaretu

Kako dodaje, Radomir se nije pokajao što je ubio sina.

- Obojica su voleli da popiju, ali u četvrtak, koliko ja znam, nijedan nije bio pijan. Moja supruga i ja smo bili tu kada je policija uhapsila Radeta, bio je svestan svega što je uradio i nimalo se nije kajao! Još je, dok je sedeo u policijskom automobilu, mrtav hladan pitao da jede i pije i tražio cigaretu da zapali - priča zgroženi komšija.

Radomir je, inače, ceo svoj život proveo u Francuskoj, gde je radio kao mehaničar, ali se nije obogatio. Njegov sin je radio kao varilac u selu i okolini, a nekoliko puta je išao i van zemlje da zaradi koji dinar.

- Ljuba je bio vredan čovek, išao je čak i Rusiju da radi. Bio je loš po sebe zbog alkohola, ali za druge bio je dobar. Nemam lošu reč za njega, svi smo ga voleli - dodaje komšija.

Tukao oca?

Ipak, pojedine komšije kažu da ni Ljuba nije bio svetac.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Priča se da je Ljuba tukao oca

- Priča se da je Ljuba maltretirao i tukao oca, pa je možda i zbog toga Rade odlučio da digne ruku na njega. Ko će znati šta se tu dešavalo, pogotovo kada popiju - kaže komšinica.

Ljubisav Ilić je bio razveden, a iza sebe je ostavio sinove Aleksandra (25) i Marka (18), koji u trenutku tragedije nisu bili kod kuće.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading